1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Дани от „Игри на волята“ призна, че е бил гол в шоуто и нагорещи: Имах мокри сънища със… ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО

И този сезон на „Игри на волята“ май няма как да мине без любовни искри между някои от участниците. Наскоро Дани направи изненадващо признание в социалните мрежи, което разкрива коя е жената, по която си е падал в шоуто.
След като получи директен въпрос от последователите си с кого си е бил най-близък във формата, той отвърна – Крум, Калоян, Цецо, Цвети и Гатьо.

Ето я блондинката, родила две деца на Гатьо от „Игри на волята“ СНИМКИ
Жената, с която обаче най-вероятно Дани има и нещо повече от обикновено приятелство, зародило се в екстремни условия, е варненката Виктория, която в момента учи „Право“ и работи в нотариална кантора. Нейната стратегия в „Игрите“, както разбрахме още в началото, бе да играе в коалиция с мъжете и да използва женския си чар. Е, както се вижда, стратегията й е била успешна.
Проверка по рама

След като Денислава отстрани Дани от Гладиаторите и той напусна пети сезон на „Игрите“, агрономът се реши да направи зад кадър и доста разтърсващи признания, споделяйки пред всички, например, че не е ходил без бельо на битка, но е ходил без бельо на съвет. Вижте и какви сексуални преживявания издаде.
ВЪПРОС:  Кой беше най-слабият играч от Гладиаторите?

ОТГОВОР: Най-слабият участник от племето на Гладиаторите, по мое мнение, е Ники. Съжалявам, братко. Просто за мен той беше най-некомплексен.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на „Игри на волята“?
ОТГОВОР: Най-секси участникът от „Игри на волята“ сезон 5, по мое мнение, е… Ива от Амазонките.

ВЪПРОС: Имал ли си мокри сънища с някой от участниците?

Магазин за Акумулатори

ОТГОВОР: Да, имал съм с Моника. Няма да разкажа, но Мони (прави сърце с ръцете си и ѝ намигва).
ВЪПРОС: Ходил ли си без бельо на битка?

ОТГОВОР: Не съм ходил без бельо на битка, но съм ходил без бельо на съвет. Беше супер странно, но идвахме от Стопанството, а аз на Стопанството имах един чифт боксерки, които изпрах, а те не успяха да изсъхнат, следователно дойдох тук гол… по клин.

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?
ОТГОВОР: Случи ми се 2 пъти в Резиденцията, да./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Дани от „Игри на волята“ призна, че е бил гол в шоуто и нагорещи: Имах мокри сънища със… ВИДЕО е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ