16.7 C
София
сряда, февруари 28, 2024

Dead Like Me: Life After Death / Мъртъв като мен: Живот след смъртта (2009) BG AUDIO 2009 Онлайн. Къде да гледаме Dead Like Me: Life After Death / Мъртъв като мен: Живот след смъртта (2009) BG AUDIO 2009 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

⁣След заминаването на Руби Софър, нов главен „жътвар“ на име Камерън Кейн поема управлението. Той е ловък бизнесмен, който не може да е по-незаинтересован в подпомагането на новопочиналите. Цари хаос, който разкрива най-лошото в Дейзи и Мейсън, които започват да пият отново. „Жътвар на души“ е човек, който събира душите на хората, които умират. Работата далеч не е приятна, а и не се получава никаква заплата за труда.

 • Жанр: 2009, Драма, Комедия, Фентъзи
 • дата на излизане: 17-02-2009
 • Ако Dead Like Me: Life After Death / Мъртъв като мен: Живот след смъртта (2009) BG AUDIO 2009 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай Dead Like Me: Life After Death / Мъртъв като мен: Живот след смъртта (2009) BG AUDIO 2009 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама

  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ