19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Диана Дамянова: Скандалите ще провалят ПП

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Две години ПП са носили пистолет в джоба си, зареден и без предпазител.“ Така пиар експертът Диана Дамянова коментира аферата „Корал“, която се разрази този уикенд.„Скандалите ще повлияят. Особено много ще повлияе липсата на отговорите от последния скандал“, смята тя, визирайки разследването на „Биволъ“, според което Лена Бориславова и Кирил Петков са фалшифицирали документи, за да може Петков да стане служебен министър на икономиката.

Narod.bg припомня, че това е вторият скандал около редовността на назначението на Кирил Петков за служебен министър. Още през лятото на 2021 г. стана ясно, че Петков освен българско има и канадско гражданство. Тогава Конституционният съд обяви назначението му за противоконституционно.

В интервю за БНТ Дамянова каза, че Атанас Русев бил един от най-добрите приятели на Кирил Петков.

„Хората трябва да знаят предисторията. „Да, това е вярно, но ние си мислехме, че имаме устното съгласие на тези десет души. Атанас Русев, който аз преди това не познавах, помогна много в кампанията през 2021 г.“, разказа Диана Дамянова.

„В Харвард не се преподават административни обучения и в ПП имаше един замах да не се спазват административните правила. Там има един стремеж на „Давай, давай, бързо да стане“, каза пиар експертът.

Проверка по рама

„Предизборната кампания вече започна. Партии, коалиции, знайни и незнайни мераклии за държавната софра за пореден път впрягат сили, за да се доберат до заветните проценти и да влязат в родния парламент. Анализатори също бързат да дадат своята оценка за случващото се на политическия терен“, смята тя.

„Много мръсна е кампанията, която вече започна, но Бойко Борисов я води много кротко, в стил „Какво им стана на тези момчета“, оцени експертът стратегията на лидера на ГЕРБ.

Материалът Диана Дамянова: Скандалите ще провалят ПП е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ