2.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

ДОКОГА? Благомир Коцев обеща десетки милиони за паркинги, за да му върви… бизнесът във Варна

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кандидатът на ПП и ДБ за кмет на Варна – татиното синче Благомир Коцев стигна до ниви висоти на популизма с фантазиите си за изграждане на подземни паркинги във Варна, които според него щели да облекчат паркирането.
Ако 40-годишният топ длъжник не беше губил време да учи колеж в чужбина, щеше да знае, че идеята за подземни паркинги се върти от две десетилетия и ако тя беше възможна за реализация, нямаше да чакат неговата кандидатура за кмет. Прави впечатление, че Благомир Коцев е така възпитан, че даже и при крайния популизъм поставя на първи план отново частния бизнес на фамилията.

САБОТАЖ в Новините Днес: Благомир Коцев мотае делото за заграбените декари от Морската градина за след вота (РАЗКРИТИЯ + СНИМКИ)

Като част от проблема с паркирането във Варна Благомир Коцев разви фантастичната теория за изграждане на подземни паркинги. Той ги дислоцира – 200 паркоместа под площада пред Катедралата, 400 под Сточна гара и 800 под булеварда от спирките „Акациите“ до „Делфинариума“. Дали е случайно, че точно в този трети участък е семейният бизнес на Коцеви с комплекс „Хоризонт“, безплатното ползване на морската градина за шатрите на ресторанта и няколкото паркинга на Коцеви?
Докато борчлията обикаляше света, за да изучи колеж – не университет, което беше причина да бъде назначен в разрез с изискванията на степен образование като областен управител, идеята с подземните паркинги не веднъж бе обществено разисквана.

Схема в Новините Днес: Благомир Коцев крие 100 дка до райския плаж Карадере (СНИМКИ)

За Коцев и тези, които лековерно са повярвали на добрата му идея, ще отбележим причините, заради които тя ще си остане само в устата му.
Пред Катедралата има цял подземен град. Това е археология, която сме длъжни да съхраним. Тя не може да се заобиколи или унищожи.

Проверка по рама

Подземният паркинг под Сточна гара е трудно и прескъпо реализируем, защото там е най-ниската точка на града. Даже при дъжд цялата вода се стича там, а самият подземен паркинг ще слезе под нивото на морето. Как точно ще се изолира водата и евентуална приливна вълна при по-сериозен дъжд, Коцев не се е сетил да обясни.
Третото място за подземен паркинг няма проблемите на първите две. За това е много възможно Коцев като стане кмет да реализира само него, то така ще улесни още повече бизнеса си…

Десетки милиони и поне 3 години административни услуги, отчуждаване на парцели и т.н. ще са необходими за родилата се в главата на Коцев идея.

Наглец в Новините Днес: Благомир Коцев превзе Морската градина, била му „наследство от соца“ (ЧЕТВЪРТА ЧАСТ)

Ако той наистина беше загрижен за Варна, щеше да се запознае с проблемите, както и с неуспешните опити за решаването им до сега. Ако обаче разчита на слабата памет на варненци, като нищо ще излъже някого, че с милионите инвестиция, пълната парализа на града, докато се изграждат подземните паркинги и обещаните, но на практика невъзможни за изграждане 1400 места за паркиране ще решат проблема.
Впрочем – мисленето му по темата е типично за човек, отгледан в „защитена среда“ на приватизатор, сдобил се с атрактивен бизнес в сърцето на Морската градина, хранен със златна лъжичка и като цяло не добър мениджър – затънал в дългове за милиони бизнес, функциониращ на ръба на закона и на косъм от преустановяване на тази практика по съдебен път.

Хитрец в Новините Днес: Благомир Коцев се на*ра, отложи обвинение заради „стомашни проблеми“

Всъщност, Благомир Коцев се доказа като добър мениджър единствено като областен управител – макар и назначен без да отговаря на правилата и да работи без да има право да си свърши работата заради фирмените дългове, той много успешно менажираше рекламната кампания на комплекс „Хоризонт“.

Магазин за Акумулатори

Безпрецедентно държавата плащаше 4-цифрени суми ежемесечно, за да рекламира комплекса, понеже някак си той показвал що за областен управител е Благомир Коцев.
Материалът ДОКОГА? Благомир Коцев обеща десетки милиони за паркинги, за да му върви… бизнесът във Варна е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ