18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Драма в Новините Днес: bTV спря предаване на Натали, второ е на път въпреки чадъра „отгоре“, Хекимян мълчи гузно

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сигнал до Новините Днес от нюзрума на bTV осветли драма, която тече под повърхността и дразни професионалистите в телевизията – предаване на закриляната „отгоре“ Натали Трифонова е свалено от ефир тихо и незабелязано, за да не се обиди русата фурия и менторът й от върховете на държавата.
Вътрешният източник навлезе и в конкретика: „Преди 2 месеца bTV спря предаването „Геймър“, на което водеща беше именно Натали Трифонова. Като човек от кухнята ще ви издам, че предаването беше спряно заради  нулева гледаемост.

По-интересно е, че всички в телевизията се правим, че това глупаво предаване въобще някога е съществувало. Няма зрители, които да питат къде е предаването, съответно шефът Антон Хекимян реши да не обявява публично провала на блондинката, спрягана като опасно близка до водещ политик.
А когато едно предаване е било толкова рекламирано и лансирано, трябва да се обясни на драгия зрител, че го спираш поради липса на рейтинг.

Надеждата на всички в bTV е следващо свалено безумие от ефир да е „Култ“ с водеща Натали, което е предаването с най-нисък рейтинг в телевизията.
Чрез вашата трибуна ще попитам и още нещо – защо bTV мълчи след провала на новогодишната „Сцена под звездите“ и в частност на Столична община за избора на некадърни водещи?

Проверка по рама

Тогава вината беше изсипана върху Николаос Цитиридис, но не той бе главният виновник за провала, а именно Наталия, която забравяше сценария и не можеше за импровизира – това коментират всички в нюзрума. Колкото и да я бута БоЕко, тя става за Околовръстното“, завършва леко грубо сигналът до Новините Днес.
Материалът Драма в Новините Днес: bTV спря предаване на Натали, второ е на път въпреки чадъра „отгоре“, Хекимян мълчи гузно е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ