22.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Драма в Новините Днес: Ченгетата от ГЕРБ Младен Маринов и Христо Терзийски изгарят с обвинения

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Ченгетата от ГЕРБ Младен Маринов и Христо Терзийски, и двамата бивши МВР министри, ще бъдат погълнати от прокурорския огън, който вече гори под краката на хунтата, съобщи са апломб източник на Новините Днес от държавното обвинение.
Оказва се, че в прокуратурата има готови разработки срещу двамата милиционери с контакти в сенчестия бизнес, по които може да им се поиска депутатският имунитет и от нищо-не правещи в парламента да се превърнат в обвиняеми кандидати за етажа на бай Ставри.

Първа жертва в Новините Днес: Ченгето от ГЕРБ Младен Младинов разпродава ударно имоти, изнася се зад граница

Според информацията става сдума за нерегламентирани контакти с оперативно интересни лица, за движение на парични суми без ясен произход и схеми за купуване на избори за ГЕРБ.
Към разработките може да бъдат прибавени и нови данни, получени по оперативен път, подчерта източникът на Новините Днес.

Обект на проверка е и далаверата с изтритите глоби в КАТ за 700 000 лева, която води до любимия милиционер на ГЕРБ Христо Терзийски, който по време на престъпленията е началник на Главна дирекция „Национална полиция“, част от която е „Пътна полиция“, и по-нагоре – до шофьора на боса от ВИС Мето Илиенски – тогавашния МВР шеф Младен Маринов.
Както единствени писахме Младен Маринов явно е усетил жегата зад ъгъла, защото ударно разпродавал имоти и се готвел да се изнася зад граница, зарязвайки парламента и прекалено опасните вече схеми на Бойко Борисов.

Проверка по рама

Материалът Драма в Новините Днес: Ченгетата от ГЕРБ Младен Маринов и Христо Терзийски изгарят с обвинения е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ