2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Драма в Новините Днес: Изритан за корупция от „Билла” стана шеф в „Кауфланд” – Иван Иванов със 70 бона заплата лапа кеш от доставчици

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Земеделски производители в страната се готвят за протест заради корупция при пласирането на произведените от тях плодове и зеленчуци, гласи нов сигнал до Новините Днес. В основната на проблема стои изританият за корупция от „Билла” Иван Иванов, който е набутан на шефски пост в най-печелившата чуждестранна верига хипермаркети – „Кауфланд”.
След далаверата с мръвките, разкрита от Новините Днес: Шефът на „Кауфланд” уволни невинни, сред тях е жена с бебе на ръце! Целта е да заблуди германците, че бори далаверите във веригата

Според наличната информация компрометираният мениджър, който получава колосалните 70 000 лева заплата на месец, вдигал телефона на точно определени доставчици на зарзават за магазините на германската верига, защото от тях получавал тлъсти бонуси под масата. Срещу нерегламентирания финансов стимул Иванов пробутвал стоката на въпросните земеделци, докато останалите, които разчитат на конкурентно състезания и предлагане на по-добри продукти, просто не са допускани до щандовете на „Кауфланд”.

СКЪПОТИЯ? Шефът на „Билла“ взима 90 000 лв. на месец, в „Лидл“ и „Кауфланд“ по 70 бона

„Който не плаща, няма как да стане доставчик, става дума за огромни количества, което ти дава сигурност, че ще пласираш това, което си произвел”, обяснява информаторът на Новините Днес.
Германската верига има 15 магазина само в София, общо в страната обектите са 65. Любопитно е, че собственикът на веригите „Лидл“ и „Кауфланд“ – 83-годишният Дитер Шварц, оглави ранглистата на най-богатите германци с активи за 40 милиарда евро.

Материалът Драма в Новините Днес: Изритан за корупция от „Билла” стана шеф в „Кауфланд” – Иван Иванов със 70 бона заплата лапа кеш от доставчици е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ