8.5 C
София
понеделник, март 27, 2023

Дребни и лоялни: 7 породи малки кучета, които имат големи сърца

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Малките кучета са голямо предимство за всички– те могат да живеят в апартаменти, страхотни спътници са и често са по-лесни за пренасяне, когато пътувате, защото се побират в кошница. Експерти говориха за малки породи кучета, които са страхотен приятел за вас и вашето семейство.
Японски териер

Средна височина: 30 см.
Този вид мини териери са много интелигентни и имат уникална окраска – телата им са изцяло бели, а главите им са черни или кафяви. Един поглед към тези клепнали уши и големи тъмни очи ще ви накара да се влюбите в тази порода.

Малък брабансон
Средна височина: 22 см.

Проверка по рама

Това е белгийска порода, създадена през 19 век чрез кръстосване. По-добре е да не оставяте кучето само у дома за дълго време – то ще бъде твърде отегчено. Брабансоните ще бъдат отлични спътници за възрастни.
Защо да предпочетете куче пред котка?

Йоркширски териер Бивър

Средна височина: 23 см.
Бивърът се различава от класическия йоркширски териер не само по цвета, но и по структурата на козината. Имайте предвид, че тези териери са невероятно отдадени на семействата си.

Чихуахуа

Магазин за Акумулатори

Средна височина: 17 см.
Това е отлично куче компаньон. Те са умни и учат бързо. Много е трудно да не се влюбиш в предаността и чара на тази порода.

Японски хин

Средна височина: 24 см.
Тези кучета се наслаждават на простите удоволствия от живота, но в същото време са невероятно верни на стопаните си. Лесно се отглежда в агрдски условия.

5-те най-често предавани болести от куче на човек

Континентален той-шпаньол (Papillon)

Средна височина: 24 см.

Това е декоративно куче компаньон, чиято визитна картичка е грация, украсена с дълга коса, уши, наподобяващи пеперудени криле. Papillon ще станат страхотни приятели за вас и вашите деца.

Померан

Средна височина: 17 см.

Tези кучета са пухкави топки радост, готови да се забавляват с деца или да играят в двора с други домашни любимци. Помераните обичат, когато им се обръща много внимание.

Всеки собственик на куче ще ви каже, че това не е просто домашен любимец, а част от семейството. Въпреки че характерът на домашните любимци до много зависи от начина на възпитание, някои породи се отличават със специална преданост и доброта .

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ