13.6 C
София
петък, юни 2, 2023

Джейсън Деруло даде 5000 долара бакшиш и стана любимец на всички в интернет (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Преди около две седмици Шафър обслужва певеца и семейството му в ресторант „Чарлстън“ в Омаха. А когато Деруло му оставя изключително щедър бакшиш от 5000 долара при сметка от 759,99 долара, сервитьорът е щастлив, но и шокиран. 
Той, разбира се, веднага споделя новината в профила си в TikTok и пише: „Да обслужвам @jasonderulo и семейството му е нещо, което никога няма да забравя, нямам думи как да ви благодаря“.

Видеото показва как Шафър казва на изпълнителя по време на вечеря: „Уау, сърцето ми ще се пръсне“, на което Деруло отговаря: „Вие сте наистина страхотен човек“. След това келнерът записва специален поздрав за певеца, в който се казва: „Хей, Джейсън, благодаря ти. Току-що плати семестър в моя колеж. Покорно благодаря“, казва той, показвайки касовата бележка с големия бакшиш.
Самият Деруло по-късно публикува в коментарите към набиращия популярност пост на Шафър: „Изглеждаш страхотен човек. Благодарим ти, че се погрижи толкова добре за нашето семейство. Продължавай да разпръсваш любовта, брато“, написа той. 
Певецът също публикува повторно видеото в собствения си TikTok, реагирайки на клипа. Пусна го и в Twitter с послание: „Благословение е да бъдеш благословия за някого“.

Проверка по рама

ОЩЕ: Клип, в който Киану Рийвс отстъпва мястото си в метрото, развълнува интернет (ВИДЕО)
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ