22.8 C
София
събота, май 18, 2024

ЕКШЪН в Новините Днес: Гешев удря „касиерите“ на Бойко – братовчеда Ради, Гърнетата, Котараците

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Главният прокурор Иван Гешев, дал заявка, че ще изрине „политическия боклук“ от върха на държавата, се готви за първите удари срещу еманацията на мафията във властта – Бойко Борисов и неговите скрити „касиери“, разкри ексклузивно информатор на Новините Днес от ешелона на шайката.

ЧЕСТИТКА: София връща 72 млн. за боклука на Киро Домусчиев, Вълка, Гърнето и Праховеца

Във Върховна прокуратура има събрани достатъчно доказателства за образуване на досъдебни производства срещу най-изявените ятаци на Бойко – Радослав Иванов, познат като „братовчеда Ради“, пернишките милионери Димитър Борисов – Митьо Гърнето и аверът му Иво Иванов – Праховеца, „футболистите“ Сашко и Кольо Митничаря, както и цялата фауна, населяваща митичния кръг „Котараците“.

Само в Новините Днес: Ето как Ради Братовчеда пере милионите на Бойко – през верига магазини и ГКПП „Калотина” (РАЗСЛЕДВАНЕ + СНИМКИ)

Проверка по рама

От суровите данни е ясно, че срещу целия табун перачи на Бойко са събрани железни доказателства – документи, свидетелски показания и специални разузнавателни средства, които могат да уличат изброените лица в пране на пари в особено големи размери.

От началото на разследването до внасянето на обвинителен акт е въпрос на време, в което прокурорите да аргументират обвиненията с цел постигането на осъдителни присъди, обясни източникът на Новините Днес.

Новините Днес подава сигнал към Спецов: Бойко започна да пере милиардите, скрити зад граница! Помагат Котараците със схема по ДЗЗД (РАЗСЛЕДВАНЕ + СНИМКИ)

За „братовчеда Ради“ се говори, че е параван за колосално пране на пари, добити от обръчите на ГЕРБ, чрез няколко бизнес начинания, за които държавното обвинение е добре информирано.

Гърнетата от Перник са на мушката със серия обществени поръчки под крилото на ГЕРБ, за които до момента нито един прокурор не събра смелост да входира и привика милионерите на подсъдимата скамейка.

ТЕРОРИСТИ в ГЕРБ: Мутра в униформа атакувал танкера БАДР, каква е ролята на Митко Гърнето и евродепутата Емил Радев?

Магазин за Акумулатори

„Това време свърши, вече няма недосегаеми – войната, която Бойко обяви на Иван Гешев, ще вземе доста жертви от лагера на шайката“, убеден е източникът на Новините Днес.

Очаквайте скандални подробности само в Новините Днес

Материалът ЕКШЪН в Новините Днес: Гешев удря „касиерите“ на Бойко – братовчеда Ради, Гърнетата, Котараците е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ