България

Ексклузивно! Проектът на Кирил и Асен ще се казва “продължаваме промяната”

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Продължаваме промяната” ще е името на политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Това стана ясно от прессъобщение, изпратено до медиите, с покана за среща с бившите министри по повод техните бъдещи действия. Във фейсбук страницата е посочено, че това е “политическата организация”.

В неделя от 11 ч. е така очакваното събитие, на което Петков и Василев ще заявят политическите си намерения. Всички прогнозират, че те ще се включат в предизборната битка.

 

Кирил Петков обяви, че ще участва на следващите избори заедно с Асен Василев. Това стана ясно на церемонията по предаване на поста от министър Петков на новия служебен министър на икономиката Даниела Везиева.

 

С Асен Василев мислихме какъв ще е най-ефективният начин да продължим промяната дългосрочно. Петков обясни, че краткото време не им позволява да регистрират партия.

Проверка по рама

“Пожелавам на министър Везиева на добър път и успех”, заяви Петков.

Предстои ни да продължим и дори да надскочим това което постигна служебният кабинет. Следващите стъпки са да продължим всичко това, което вече започнахме, каза Везиева.

 

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Магазин за Акумулатори

 

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

магазин за авточасти
Back to top button