17.9 C
София
четвъртък, септември 28, 2023

Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“ СКРИЙНШОТ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Още преди няколко месеца разкрихме, че сред участниците в новия сезон на „Игри на волята“ е бившият любовник на певицата Емануела – бизнесменът Мартин Николов- Елвиса. Още тогава певицата се изпусна, че тя го е уредила във формата, но сега се притеснява да не забъркат името й в скандали.
Днес тя излезе с първи думи за участието на Мартин, след като бе излъчена и неговата визитка, в която говори за токсичните си отношения с певицата. 
„Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела. И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия. Тя ме накара да се запиша за „Игри на волята“, са думите на Мартин. 

А певицата побърза да сподели негова снимка и да напише: „Ще ви пръсне. Да видите какво ми е било на мен“. Емануела заяви, че му стиска палци и му пожела успех. Това ясно показва, че двамата отново са претърпели обрат в отношенията си и не се мразят толкова силно, колкото звучеше Емануела наскоро в интервю за БЛИЦ./show.24-chasa.eu
 

Проверка по рама
Блиц

Статията Емануела с първи думи за бившия си и участието му в „Игри на волята“ СКРИЙНШОТ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ