22.1 C
София
вторник, септември 26, 2023

„Ергенът“ Евгени най-накрая призна дали са заедно с Валерия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Новият сезон на „Ергенът“ чука на вратата, но е интересно и това, което се случва около предишните двама най-желани тв ергени. По-точно около Евгени Генчев, за когото все по-често вече се пише, че се е разделил с Валерия, а връзката им е била повече за пред камера.
„Пишат си каквото си искат. Аз съм с Валерия все още. Няма никакви договорни взаимоотношения, които да ме държат с нея“, това призна обаче доскорошният най-желан тв ерген Евгени в ефира на bTV.

Раздяла ли?! „Ергенът“ Евгени и Валерия се топнаха на бургаски плаж, а после… ПАПАРАШКИ СНИМКИ
„Сложно е, но успяваме да си споделим календара. Тя е между Плевен и София, а аз София – Пловдив. Пътуваме постоянно. Заедно сме по събития. Намираме време, адаптираме графика, намираме време един за друг“, добави той на въпрос успяват ли да намират, и как, време един за друг предвид многото ангажименти и пътувания.
Евгени яхна страшна красавица, Валерия също се гушка с друг ВИДЕО

Проверка по рама

Както е известно преди дни Евгени Генчев се върна от Франция, след като имаше концерт в Ница.
По отношение на новия ерген, който тепърва ще разкрива себе си пред българските зрители, Евгени Генчев заяви:

„Бих посъветвал новия ерген да бъде във всеки момент, да използва и малкото време, което има. И да бъде откровен с момичетата. Това е най-зрялото и честно нещо, което можеш да направиш. Натоварено е там, трудно, хората не си дават сметка отстрани за това. Но няма как, има тежък график, но и не можеш да се дистанцираш от това. Трябва да изпиташ специалните моменти с всяко едно момиче, да им дадеш възможност да се разкрият пред теб.“/show.24-chasa.eu
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията „Ергенът“ Евгени най-накрая призна дали са заедно с Валерия е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ