ЗдравеСветовни Новини

Естественият имунитет е по-добър от имунитета срещу ваксината, казва мрежата ICAN | Новините Днес

Преведено от AaronSiri.substack.com от Новините Днес

CDC води война срещу собствената си достоверност, като отказва да приеме естествен имунитет

Ваксината Covid-19 осигурява ли по-голям имунитет от предишната инфекция? Докато експертите обсъждаха, мрежата за действие за информирано съгласие (ICAN) стигна до дъното на този въпрос. Вие се съгласихте да проведете официален обмен с CDC по този конкретен въпрос. Отговорът не е изненадващ: естественият имунитет побеждава!

Размяната, макар и дълга, си заслужава да бъде прочетена. Накратко, и това ще бъде подценяване, CDC не успява да опровергае ясната, последователна и неопровержима наука, която демонстрира превъзходството на естествения имунитет над имунитета срещу ваксината. В обобщение:

Кой е най-вероятно да получи Covid-19 (симптоматичното заболяване)? Отговорът е ясен. Естественият имунитет осигурява повече от 99% защита срещу Covid-19, докато имунитетът на ваксината е доста под това ниво на защита, дори непосредствено след ваксинацията, и след това бързо намалява.

Проверка по рама

Кой е най-вероятно да се зарази и да предаде вируса (със или без симптоми)? Отговорът отново е много ясен. Ваксиналният имунитет не предотвратява инфекцията и предаването, докато естественият имунитет го прави. Както обясни директорът на CDC, ваксинираните трябва да носят маски, защото „това, което вече не могат [las vacunas contra el COVID-19] е да се предотврати предаването“.

Още по-лошото е, че според официалните данни на правителството на Обединеното кралство и Израел, известните неблагоприятни ефекти от ваксината Covid-19 надвишават известните ползи от ваксинирането на естествено имунизираните.

Поуката отново не е, че здравните власти никога не трябва да правят грешки. Те ще ги ангажират. Случва се. Поуката е, че гражданските и индивидуалните права никога не трябва да зависят от медицинска процедура. Всеки, имунизиран по природа или не, който иска да бъде ваксиниран и подсилен, трябва да бъде свободен да го направи. Но никой не трябва да бъде принуждаван от правителството да участва в каквато и да е медицинска процедура.

Важен постскриптум: За тези, които все още не знаят ICAN, трябва. Позволете ми да представя ICAN по следния начин: Всички искаме по-безопасни потребителски продукти, нали? По-безопасни автомобили. По-безопасни самолети. По-безопасни играчки. По-безопасни лекарства. Е, какво ще кажете за най-безопасните ваксини? Знаете, потребителски продукти, които буквално се инжектират в тялото. ICAN се бори за по-безопасни ваксини за всички повече от пет години и моята фирма имаше късмета да бъде главен правен съветник на ICAN в тази продължаваща битка.

 

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button