22.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Ето как формата и материалът на масата за хранене влияят на отношенията в семейството

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Според източното учение на фън шуй всяконещо, колкото и да е малко, то е важно в къщата. Това важи особено за избора на формата на мебелите. Един от основните предмети в дома е масата за хранене, цялото семейство семейство се събира около нея за хранене и разговори.
Форма на маса и семейна любов

В никакъв случай не избирайте маса с остри ъгли. В идеалния случай трябва да имате кръгла или овална маса за хранене с цялото семейство, но не винаги хората са решени да поемат по този път в името на запазването на строгостта на интериора. Ако търсите квадратна или правоъгълна маса, спрете се на такава, чиито ъгли са заоблени.
Това е изключително важно, тъй като, както показват наблюденията, масите с остри ръбове са по-склонни да провокират кавги в семейството и неприятности в любовта. Става по-трудно да се намери общ език, докато в присъствието на кръгла маса общуването в семейството придобива забележимо по-топъл характер и тон.

Също така, не купувайте маса с триъгълна или неправилна асиметрична форма. В този случай, раздорът в отношенията ще достигне съвсем ново ниво. Ще стане много по-трудно да се постигнат компромиси заради нарушаването на дисхармонията в движението на потоците Ци.
7 фън шуй правила в дома ви, чрез които парите ще потекат като река 

Проверка по рама

Как материалът на масата влияе на взаимоотношенията?
Материалът на масата играе не по-малко важна роля от нейната форма. Поради тази причина винаги трябва да обръщате внимание на този параметър, когато избирате такива мебели.

На първо място трябва да изключите маси, изработени от пластмаса или с голямо количество от нея. Пластмасата е мъртъв, безжизнен материал, който нарушава енергийния баланс в дома и в частност в кухнята. Трябва да се разграничите от него.

Фън шуй за начинаещи: Kак да превърнете дома си в място на щастие и хармония?
Най-добрият избор сред всички материали е дървото. Дървото е символ на здраве, топлина, доброта, уют. Ако желаете, можете да използвате стъклени маси, но тяхната енергия е забележимо по-лоша. Металните маси също не могат да се нарекат неподходящи, но изобилието от метал води до хладнокръвие и непримиримост между хората.

Има маси с керамични елементи. Те действат много добре върху енергията на къщата и формирането на любов, взаимно разбирателство. Те съдържат силата на елементите на Земята, която укрепва невидимата духовна връзка между родители и деца, както и между влюбени.

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ