3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Ето коя красавица влиза в „Игри на волята“ 6

ПРОЧЕТИ СЪЩО

По-запалените фенове на „Игри на волята“ няма как да не се сетят за детето чудо от сезон 2 на шоуто Джералдин. Или ако случайно са го направили, имаха съвсем наскоро възможността да си припомнят някои неща покрай битката й срещу Габриела Олимпиева на Арената.
Джералдин, която стана популярна и като най-младия участник в историята на предаването, се раздаде по познат начин в битката срещу Габриела. Но тя има как да потърси реален реванш за представянето си в играта. 

В „Игри на волята“ стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и…
Както е известно, миналата събота Габи загуби кастинг битката срещу Джералдин, за която се бе записала заедно с брат си Валентин. И двамата обаче не успяват да спечелят място в сезон 5. Но пък са амбицирани да се видят в сезон 6 на играта.
Проверка по рама

„Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, но после си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, така че нито се сърдя – нито после ми беше гадно. Играх си играта така, както намерих в себе си за добре и дадох всичко от себе си“, призна след загубата си на Арената Габриела. А брат й Валентин още отсега дава заявка:
„Надяваме се следващият сезон да сме заедно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви.“/show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Ето коя красавица влиза в „Игри на волята“ 6 е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ