17.8 C
София
понеделник, юни 5, 2023

Ето я играта в Новините Днес: Бойко прецаква Румен Радев, дава Военното министерство на Корнелия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Драмата със съставянето на кабинет придоби съвсем нов смисъл с новината, че Бойко е провел тайни преговори за нова тройна коалиция с БСП и ДПС, за каквато възможност Новините Днес съобщи преди доста време.
Сега се оказва, че докато уж върви към брак по сметка с ПП-ДБ, Борисов вече е договорил правителство с участието на старите партийни дружки от БСП и ДПС. Тънкият момент е, че Корнелия, за която съобщихме, че затваря партийната кабеларка БСТВ, защото е уверена, че няма да има предсрочни избори и съответно нужда от тв рупор, е поискала БСП да вземе Министерството на отбраната.

За да се стигне до сделка, Бойко Борисов се е съгласил. Така тарторът на хунтата и неговата задкулисна приятелка целят освен да вземат юздите на властта, и да прецакат президента Румен Радев, разкри играта източникът на Новините Днес.
На всички прави впечатление, че от известно време лидерът на ГЕРБ е доста ласкав в изказванията си към държавния глава. Според източник на Новините Днес това не бива да ни заблуждава – Бойко иска да удари Радев, който държи на влияние във Военното министерство предвид нестабилната обстановка в региона и войната на Русия срещу Украйна, който върви само на 1000 км от България.

Трикът на Борисов е МО да се поеме от БСП, която пък да завихри тотална чистка на военни, свързани по някакъв начин с държавния глава.
Така ще се постигнат три цели – ще има сделка за нова тройна коалиция, Бойко ще удари по Румен Радев, а Корнелия Нинова ще се чувства възмездена от войната, която води с президента вече няколко години, завърши източникът на Новините Днес.

Проверка по рама

Материалът Ето я играта в Новините Днес: Бойко прецаква Румен Радев, дава Военното министерство на Корнелия е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Предишна НовинаBest Eco Resort Bali Nurtured With Nature
Следваща Новина». Що це буде за сила?
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ