22.1 C
София
вторник, септември 26, 2023

Евгени яхна страшна красавица, Валерия също се гушка с друг ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Изглежда е истина дистанцирането между Евгени и Валерия. Отдавна приключиха епизодите на романтичното риалити „Ергенът“ по БТВ, а снимките му още повече, но събитията в него и най-вече избора на Евгени продължават да вълнуват не малко хора.
Двамата са следени неотлъчно в социалните мрежи и всяка промяна, отразена от някой от двамата прави огромно впечатление.

Това, че двамата не се следват в социалната мрежа предизвика спорове между тези, които я харесват и тези, които не я одобряват, като я нападат някои с доста злобни коментари.
„А защо Евгени от седмица може би вече не те следва“, се питат някои и предположенията са от това, че тя има друго гадже, до това, че на него са му омръзнали кучетата, пише vihrogon.bg.

 
Истината е, че наистина няма публикувани общи снимки в профилите и на двамата, но това не означава раздяла. Всеки е със своите занимания.

Проверка по рама

Евгени направи редица успешни концерти из България и в същото време виждаме, че вече е доста търсен от мощни рекламодатели на скъпи автомобили.
Той яхна друга красавица – на четири колела – невероятно „Ферари“. Колата му пасна напълно.

„Това определено не беше типичната неделя. Просто едно уникално преживяване – усмивката не можеше да ми се изтрие от лицето!“, написа той. Няма и дума за Валерия.

„Евгений, тази кола е създадена за теб, ти си велик пианист карай си колата с голямо удоволствие както свириш с голямо удоволствие ти си номер 1, няма по-красиво нещо от твоето свирене Евгени“, пише фен под видеото.
Валерия, както и самата тя заяви, че няма да се откаже от животните за нищо на света, си продължава кампаниите за набиране на средства за приюта, който наистина не е евтино занимание.

Магазин за Акумулатори

Тя се чувство невероятно в компанията на друг – макар и четириног приятел. Под коментарите обаче се прокрадва намек, че тя може би има и друг приятел на два крака, който може да е причина за разлъката с Евгени.
Мълчанието и на двамата не пречи мнозина да спорят, дори на моменти доста остро и да гадаят какво се случва. Дори по-наблюдателните констатираха, че тя не носи годежния си пръстен./show.24-chasa.eu

 
Блиц

Статията Евгени яхна страшна красавица, Валерия също се гушка с друг ВИДЕО е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ