1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Фактите в Новините Днес: Вижте родната къща на Ваня Григорова в сърцето на гетото (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Ваня Григорова е родена в сърцето на гетото в софийския кв. „Христо Ботев“, издаде източник на Новините Днес от „Позитано“ 20. Даваме трибуна на информацията в името на това да няма недомлъвки и тайни за кандидат-кмета на София, подкрепен от БСП, които после да станат повод за задкулисни сметки и изнудвания.
Родната къща на Ваня Григорова
Гледка от дома на кандидат-кметицата

А тайната, която до момента бе добре пазена е, че бившата синдикалистка на КТ „Подкрепа“ има ромско потекло. Адресът, на който е отрасла в гетото „Христо Ботев“, категорично показва принадлежността й към тази общност.

Тук живее бащата на Ваня Григорова

В същия забравен от Бог и управляващи квартал, макар и на друга улица, е къщата и на нейния баща. Отново ще спестим точния адрес, за да не предизвикваме болно любопитство към фамилията на кандидат-кметицата.
По-рано днес Ваня сподели медийна публикация, в която е главен герой. Сред приветствията и нападките в коментарите се откроява постът на Златка Валентинова, която я поздравява с „Успех комшике“ (правописът е запазен, б.ред.).

А това е комшийка на Ваня Григорова…
Материалът Фактите в Новините Днес: Вижте родната къща на Ваня Григорова в сърцето на гетото (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ