28.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Филип Буков се разгневи на тази постъпка в „Сървайвър“! СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бившият участник в „Сървайвър“ Филип Буков реагира много остро срещу скорошна постъпка на фолкпевицата Татяна, която още е в екстремното риалити и се бори да оцелее с нокти и зъби.

Актьорът се отврати от поведението на изпълнителката, след като тя разпредели оскъдната храна на участниците по свое усмотрение и сипа най-голяма дажба на футболиста Благо Георгиев, с когото е в една коалиция.

Филип Буков пусна СНИМКИ от болницата и се разплака

„Да реши по своя преценка на кого да даде повече ориз е недопустимо, нечестно и грозно! Всички трябва да имат еднакво количество“, отсече Филип, който бе сочен за сигурен фаворит преди да се появи здравословния му проблем, който го извади принудително от шоуто.

Актьорът припомни, че докато той е бил в племето на известните, жените са отстъпвали част от храната си на мъжете, защото представителите на силния пол са участвали активно във физическите изпитания и са имали нужда от повече енергия. Решението им обаче е било доброволно и никоя не си е позволявала да ощети един играч за сметка на друг.

Проверка по рама

Шокиращи подробности за напускането на Филип Буков от „Сървайвър“

Буков не скри също, че негов фаворит за победата в „Сървайвър“ е атлетът Иван Булкин. „Много го харесвам и се надявам да спечели. Той е скромно момче, което не казва какво може, а го показва“, обясни актьорът./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Филип Буков се разгневи на тази постъпка в „Сървайвър“! СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ