22.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Финансов хороскоп за седмицата от 17 април до 23 април 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Препоръките на седмичния финансов хороскоп ще ви помогнат да постигнете благополучие в областта на работата и парите. Тази седмица влиянието на планетите ще бъде силно негативно, което ще доведе до проблеми с паричните постъпления и ще наруши материалната стабилност.
Марс и Венера вече са отслабнали, което заедно може или вече е причинило загуба на мотивация за много от нас. Тази седмица, на 21-ви, Меркурий ще стане ретрограден, така че до четвъртък включително астролозите съветват да свършите всички най-важни неща, свързани с парите. Също така от първите дни на тази седмица експертите силно съветват да спрете да четете лоши новини, тъй като това се отразява негативно на психичното здраве, а то ще бъде решаващо по пътя към богатството и стабилността.

Овен

Овните се очакват добри перспективи в работата и бизнеса тази седмица, особено ако тези хора станат малко по-независими. Седмицата не е подходяща за участие в колективни дела, търсене на съмишленици, стартиране на бизнес. Астролозите смятат, че Овните трябва да се съсредоточат върху важните неща и намирането на своето призвание, но не и да очакват бързи резултати. Поради отслабената позиция на Венера в Близнаци, Овенът едва ли ще може да работи без почивка. Изключително важно е да намерите време за почивка и да не прибързвате с вземането на решения относно големи суми пари.
Телец

Външните обстоятелства ще започнат драстично да се променят от сряда. На този ден ще има много опасно пръстеновидно слънчево затъмнение. Телецът ще трябва спешно да реагира на проблеми, да се приспособи към промените в плановете, да разсрочи или напълно да промени своите проекти и срещи. От четвъртък астролозите не препоръчват никакви финансови рискове, както и големи покупки. Първата половина на седмицата ще бъде по-успешна. До сряда включително е важно да наблегнете на професионалното обучение и събирането на полезна информация и търсенето на мотивация. Това ще ви помогне правилно да оцените ситуацията.

Близнаци

Близнаците, подобно на Телеца, е по-добре да търсят мотивация. За представителите на този въздушен знак тази задача е първостепенна в периода от 17 до 23 април, тъй като трябва да намерите начин да се накарате да работите. Сега трябва да сте изключително внимателни, когато общувате с непознати хора. Ще се увеличи вероятността от получаване на невярна информация, чието прилагане на практика може да доведе до грешки и загуба на големи суми пари. Като цяло седмицата ще бъде трудна във финансов план. По-добре е временно да отложите пазаруването.
Рак

Влиянието на планетите носи отрицателна енергия за финансова дейност, така че астролозите препоръчват на Раците да правят неща, свързани с подобряване на дома: подобряване на интериора, ремонтни дейности. По-добре е да имате време за големи покупки преди сряда включително. Нещата ще вървят много по-успешно за Раците, които ще се запознаят със седемте причини за загуба на късмет, а също така ще се опитат да го приложат на практика, като коригират поведението си. Желанието да контролирате всички финансови и работни дела може да доведе до конфликтни ситуации.

Проверка по рама

лъв

Отслабените Венера и Марс ще лишат Лъва от цел, но това не означава, че няма да има промяна към по-добро. Важно е да сте наясно с признаците, които показват наближаването на тези промени. Астролозите съветват Лъвовете да забелязват повече хубави неща, за да се случват повече положителни неща по-късно. Да, работната дейност може да бъде изключително проблематична, но ако намалите малко амбицията си, това няма да се случи. Успехът се измерва не само с парите, но и с удоволствието, което получаваш от работата. Финансовите дела ще вървят по-добре с някой, който може да се адаптира към обстоятелствата.
зодия Дева

Работата за Девите в средата на април ще е лесна, но вече няма да могат да получават пари за нея. Сега не трябва да търсите нови източници на доходи. Важно е да си поставите друга цел – да решите всички основни проблеми. Можете да опитате да увеличите паричния поток, като използвате няколко полезни техники, но резултатите от това Девата ще може да забележи малко по-късно. Девите могат да бъдат много заети. Звездите искат Девата да има време да преработи всички натрупани дела. По-късно ще можете да започнете нещо ново, а в края на тази седмица е по-добре да си починете добре.

Везни

Слабата Венера в Близнаци и ретрограден Меркурий от 21 април ще създадат заедно неблагоприятни условия за обогатяване. Особено много проблеми ще имат тези Везни, които не знаят как да боравят правилно с парите. Възможност да се докажете ще има в началото на седмицата. Астролозите съветват Везните да заложат на най-добрите страни от характера си, както и да започнат да използват съвети как да привличат успех и пари в дните от седмицата. Ако плановете, целите и целите са обмислени до най-малкия детайл, тогава вероятността от финансови загуби и провали ще бъде много по-ниска.

скорпион

Опасността през тази седмица е, че звездите и планетите могат да тласнат Скорпионите към преразход. Астролозите съветват да си правите списъци за пазаруване, за да не станете жертва на маркетингови трикове. Не купувайте много. В началото на седмицата в работата успешни ще бъдат действията с поглед в дългосрочен план. Не са изключени постъпления на средства от предишни инвестиции и сключени сделки, свършена работа. В трудни ситуации, особено след 20-ти, Скорпионите трябва да използват силата на елемента Вода възможно най-често.
Стрелец

Стрелци, за да се задържите в областта на работата и парите, е препоръчително да не правите сделки със съвестта. По-рано говорихме колко опасни са те. В периода от 17 до 23 те могат да лишат Стрелците от финансов късмет и то за много дълго време. В началото тези хора ще успеят да решат някои от въпросите, свързани с материалното ви благополучие. Паричният късмет ще изчезне на 21-ви поради ретро Меркурий. Астролозите препоръчват временно да спрете търсенето на съмишленици и нови бизнес партньори. По-добре е да избягвате финансовите съвети на хората през този период.

Козирог

Въпреки трудностите, които са подготвили планетите, развоят на събитията тази седмица може да бъде двоен. Паричният и професионален късмет могат да се усмихнат на Козирозите, така че не можете да губите вяра в себе си. Основното е да изчистите ума си от негативизма навреме. Сега можете да следвате стъпките на успешните хора, прилагайки техните съвети на практика. По-добре е да не се съмнявате в успеха си и да останете уверени в себе си. В противен случай може да загубите късмета си. От 20-ти събитията във финансовата и трудовата сфера ще започнат да се развиват изключително бързо, така че ще трябва да се адаптираме към тях.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Астролозите насочват вниманието на Водолея към Венера, чиято помощ ще бъде незначителна поради това, че е в съзвездието Близнаци. В тази връзка е по-добре да включите в диетата си храни, които ви помагат по-добре да се отпуснете и да се подмладите. Водолеите могат да изпитат рязък спад на енергията и силни вътрешни противоречия поради затъмнението на 20-и, а от петък големи проблеми очакват хората от този знак, които не знаят как да харчат парите правилно. От 20 април не се препоръчва да участвате в рисковани приключения. Също така е препоръчително да спрете да давате и заемате пари.
Риба

Рибите през този период ще очакват множество финансови провали, но те винаги могат да бъдат минимизирани. Първото правило, което трябва да следвате, е внимателното общуване с хората. Трябва да запомните знаците на манипулаторите, тъй като в периода от 17 до 23 броят на тези хора, заобиколени от Риби, вероятно ще се увеличи. През първите три дни от седмицата можете да започнете да изпълнявате планове, които ви витаят от дълго време. Не си струва да се опитвате да коригирате грешките от миналото. Планираните финансови дела и работни проекти ще се развиват бавно. Прибързаността само ще влоши нещата.

Експертите на сайта show.24-chasa.eu силно препоръчват на всички да избягваме деструктивното мислене, за да не влошим и без това трудната ситуация. Астролозите пожелават на всички ни хубава седмица и попътен финансов вятър.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ