4.8 C
София
четвъртък, март 30, 2023

Финансов хороскоп за седмицата от 20 март до 26 март 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започва много благоприятно време за финансови транзакции и всякаква работа, свързана с бизнес, пари, бизнес. Астролозите обясниха защо това ще е подходящо време за активност и как трябва да се държите за най-добър резултат.
Първо, заслужава да се отбележи, че от 19-ти Меркурий вече не е в силен спад. Също така е невъзможно да се нарече мощен, но ситуацията във финансовия сектор, благодарение на преминаването му към знака на Овен, определено ще се промени. Венера също е станала много по-силна в Телец, но енергията, която генерира, се изравнява в края на седмицата от спада на настроението на Марс. Като цяло обстановката ще е доста благоприятна, особено до 24 март включително. Тези дни трябва да работите повече, както и да купите най-важните и скъпи неща.

Овен

Овните се съветват от астролозите значително да повишат активността в работата и финансовите дела. Основната финансова планета е в техния знак, така че астрологичната бизнес ситуация тази седмица е в полза на Овните: ще им бъде по-лесно да успеят дори в това, в което не са професионалисти. Проблемите и препятствията по пътя към целта ще станат преодолими, дори и да се окажат неочаквани. Почивката и самопознанието далеч от работните дела ще се радват на голям успех в самия край на седмицата. Предстоят много приятни промени. Това ще бъде показано от пет сигнала на Вселената, които е по-добре да не пропускате.
Телец

Работата, целите и проектите, с които Телците са ангажирани сега, ще се ускорят значително тази седмица. Това важи и за съкровените желания. Няма нужда да отлагате всички най-важни работни проекти за по-късно. Трябва също да се опитате да отделите повече време за самообучение и професионално развитие. Сега е невъзможно да губите време, сили и нерви напразно. Когато общувате с други хора, трябва да внимавате с енергийните вампири, тъй като те ще станат по-активни с Венера. Още тази седмица ще са полезни пътувания и командировки, смяна на обстановката, бизнес запознанства.

Близнаци

Представителите на този знак трябва да поемат повече инициатива. Такова поведение в периода от 20 до 26 просто ще бъде обречено на успех. За да пробиете на върха в материалната сфера, ще трябва да започнете да общувате с важни хора. Единият, за съжаление, определено не е войн на полето сега. Струва си да внимавате с открити конфликти и при липса на мотивация е по-добре да използвате парични утвърждения. Възможно е Близнаците да започнат да бъдат притискани. Астролозите препоръчват да бъдете по-гъвкави и предпазливи във всички работни и финансови аспекти.
Рак

Тази седмица на Раците се препоръчва интелектуална и творческа работа. Също така е важно да сте по-внимателни с парите, особено ако са дошли лесно. Можете да започнете да се грижите по-активно за вашето душевно състояние и комфорт, харчейки значителни суми за това. Повече почивка, саморазвитие, положителни впечатления – това е, което лекарят нареди сега. Можете да работите колкото искате, но най-важното е това да не води до психологическо и физическо претоварване. Раците ще могат да влязат в състояние на поток и да останат в него много дълго време.

Проверка по рама

лъв

Астрологичната ситуация се развива много положително, така че Лъвът не само не може да загуби пари, но и да увеличи приходите, да оптимизира разходите. Астролозите призовават да се въздържате от всякакви покупки, освен необходимите. По-добре е да държите само минималната сума пари в портфейла си, за да не се изкушавате към ненужни покупки. Под егидата на Меркурий в знака Овен, Лъвът ще иска лукс и изобилие. Желанието за богатство се използва най-добре като мотивация за работа. Пет тайни на успешните хора ще помогнат за повишаване на продуктивността на Лъвовете.
зодия Дева

Девите не трябва да пилеят пари само за да угодят на егото си. Емоциите, получени от нови придобивания, бързо ще преминат, оставяйки след себе си нула на картата. Паричните потоци през тези седем дни ще бъдат много мощни, така че ще бъде чудесно, ако Девата намери решимостта да включи режима на повишена производителност в работата и бизнеса. Възможно е Dev да очаква бонус или повишение. Ако трябва да правите скъпи покупки, по-добре използвайте бързи ритуали за късмет и правете покупки в компанията на мъдър любим човек.

Везни

Всеки от знаците на зодиака има своите важни достойнства. Звездите и планетите от 20 до 26 март ще се опитат да помогнат на Везните да използват всичките си сили за постигане на финансов успех. Всички спешни въпроси ще преминат без влошаване, но само ако Везните могат да запазят хладнокръвие във всеки сценарий. Тази седмица, ако желаете, можете да си вземете отпуска или няколко дни почивка и да прекарате свободното си време в пътуване. Везните сега са мотивирани, но финансовият успех не може да се гради само на мотивация, така че те трябва да бъдат по-внимателни и педантични.

скорпион

Скорпионите трябва да се борят със суетата. Ако успеете да успеете в някакъв проект или направление, по-добре е да не разказвате на всички за успехите си. Така че сега не трябва да хвърляте прах в очите на никого, купувайки очевидно най-скъпите неща. Скромността е най-добрият приятел на Скорпиона, който се опитва да бъде по-щастлив и да пази парите си в безопасност. Също така е важно да не забравяме силата на енергията на оптимизма. Ако отидете на работа с кисело лице, колегите бързо ще се уморят от негативизма. Тази седмица трябва да сте по-добри към себе си и към хората, с които трябва да общувате.
Стрелец

Стрелецът ще върви нагоре по работа, свързана с юриспруденция, документация, изготвяне на договори. Планетите ще ви помогнат да избегнете объркване. Авторитетът на Стрелците може да пострада, ако започнат да изискват повече от другите, отколкото самите те. Това е много важно да се помни от всеки, който заема високи позиции. Стрелците трябва да стоят близо до представителите на най-отговорните и надеждни знаци на Зодиака. Ако има трудности, важно е да запомните, че те са временни, така че не се изнервяйте и не изкарвайте злото на другите.

Козирог

Симбиозата на Меркурий и Овен ще има благоприятен ефект върху популярността на Козирозите сред противоположния пол. Що се отнася до финансовия сектор, тогава те ще имат голям късмет поради повишеното внимание и влошаването на мисловния процес като цяло. Тази седмица е по-добре да направите първо онези неща, които чакат най-бързо завършване. Ако приетата тактика не работи, можете да опитате да я смените с друга. За да отворите по-бързо финансов канал, можете да използвате специални техники, конспирации и ритуали.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите ще имат голям късмет и скоростта им на мислене ще се увеличи. Заедно това ще даде сериозно увеличение на паричните средства и ще ускори разрешаването на празнината в работата и в бизнеса. Астролозите съветват да запомните седем ежедневни действия, които ви лишават от сила. Това е много важно, тъй като Водолеите ще се нуждаят от много енергия. Те рискуват да затънат в дребни работни дела. Астролозите съветват да не се изтощавате, а да се опитате да разчистите развалините. Основните качества за успех са отговорност и усърдие, инициативност.
Риба

Положителното влияние на Меркурий ще помогне на Риби, ще привлече късмет и ще допринесе за победи във финансовите въпроси. Най-важното сега е да действате, както и да се освободите от завистта и гнева. Това са основните врагове на успеха за Рибите през тези седем дни. Натоварването значително ще се увеличи, но това няма да е напразно за Рибите. Повече решени дела и грижи ще ви помогнат да се наложите добре пред началството. Трябва да се докажете, за да докажете на всички своята незаменимост. Рибите ще са на кон – пълни със сила и самочувствие.

Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru препоръчват предварително да се състави план за действие. Необходимо е да се чувствате подкрепени, да изпитвате желание да продължите напред. Трябва също така да активирате зоната на богатство в дома си. Това значително ще увеличи шансовете ви за успех.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ