4.9 C
София
четвъртък, март 30, 2023

Формата на палеца ти може да разкрие нещо повече за личността ти

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ръцете ни могат да разкрият много за нас, дори формата на пръстите може да каже много на криминалистите, особено тази на палеца, който често бива подценяван. Той е уникален, защото има 2 фаланги, а не 3 и контролира почерка ни. Именно този пръст ни различава от животните, но и от останалите хора.
Просто погледни формата на палеца си – той може да разкрие нещо ново за личността ти. Разгледай снимката и намери описанието по-долу:
Палец тип А

Ако и двете фаланги на палеца ти са еднакви, ти си балансиран човек, който се опитва да намери хармония и мир. Хората с тази форма на палеца са спокойни и добри в говоренето и преподаването, а всичките им познания са изпитани в живота. Има много приятели и роднини около теб, които се нуждаят от твоето внимание или добър съвет, защото показват съпричастност като никой друг.

Палец тип В

Ако първата част от палеца ти е по-дълга от втората, знаци си перфекционист. Искрено си посветена на идеите си и никога не си доволна от детайлите. Всичко трябва да е перфектно и в ред, и винаги има нещо, което трябва да постигнеш. Понякога може да бъдеш обсебена от дадена идея, но винаги намираш скромен начин да успееш и предпочиташ да предприемеш действие. Хората те уважават заради честността ти и могат да разчитат на думата ти.
Палец тип С

Ако долната част на палеца ти е по-голяма от върха, това означава, че работиш усилено. Вероятно не успяваш по лесен начин в живота, но ще преодолееш всички препятствия и винаги ще намериш доброто. Хората, които имат палец с такава форма са уверени и умни. Внасяш интелигентност във всяка мечта. Идеите ти са винаги ясни и няма неща, които могат да те объркат, затова много често на работа си оценявана като надежден човек.

Проверка по рама

Палецът ти е гъвкав

Постави ръката си в позиция „палец нагоре“. Ако имаш гъвкав пръст, си по-експресивна и емоционална от хората с прави палци. Тази форма се нарича палец на стопаджията. Хората като теб лесно се приспособяват към променящите се обстоятелства и новата среда. Ти си много креативна и артистична. Изкуството е направено за хора като теб. Хората с гъвкави палци са отворени към света и са много любопитни. Умът им намира интересни начини за решаване на проблемите и постигане на целите.
Палецът ти е прав

Постави ръката си в позиция „палец нагоре“. Сега обърни внимание на начина, по който изглежда палеца ти. Ако е прав и не е гъвкав, ти си упорит човек, който обича да доминира. Някои хора може да мислят, че изглеждаш като камък, защото лицето ти често не изразява емоциите ти, но се възхищават, че спазваш обещанията си. Те винаги могат да разчитат на теб. Понякога се опитват да се възползват от доверието ти и способността ти да спазваш думата си, но през повечето време можеш да анализираш всичко незабавно и да направиш правилния избор, без да си наранена.

А ти какъв палец имаш?
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ