Последни

Galardo с нов офис в центъра на София

Игра на Богове -Възходът на падението

Пазарът на недвижими имоти продължава да се развива активно, въпреки пандемията, която върлува вече година.

Поредното доказателство за това е новият офис на Galardo Real Estate. Компанията откри официално новото си “лице” в сърцето на София на ул. “Г. С. Раковски” №96, където могат да бъдат видени едни от най-атрактивните и актуални предложения на агенцията. Така, компанията освен, че демонстрира европейска класа, улеснява своите настоящи и бъдещи клиенти с престижна и удобна локация, както и изискана витрина с актуални предложения.

Несъмнено компетентното мнение на агентите при покупка или продажба на имот е наложително. С цел по-бързото и успешно реализиране на всяка сделка двама брокери на компанията са на постоянно разположение на клиентите в новия офис в интервала от 9.00 до 19.00 ч. в делнични дни, както и събота от 10.30 до 14.30 ч. Те ще могат точно и детайлно да отговорят на въпросите и изискванията на собствениците на имоти или на клиентите, търсещи нов дом или имот с цел инвестиция.

“Това е крачка напред към така желаното развитие. Казвам благодаря на екипа си, защото това е резултат от усилената им работа и любов към професията”, каза по време на официалната церемония по откриването управителят на компанията, Тома Станишев.

Проверка по рама

магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button