22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Гей-дружинка „Детелинка” зад Борис Бонев: Всеки е гадже с всеки в листата на „Спаси София” (ПЪРВА ЧАСТ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сърцераздирателни гей драми тресат общинската листа на ПП-ДБ в София. Избирателите от умнокрасивитета останали шокирани, че представителите на „Спаси София” (СС) в листата, всички до един, имали нестандартни любовни предпочитания, далеч от библейските Адам и Ева, точно като своя лидер Борис Бонев.

За да е пълен екшънът адамовците с манталитет на Ева се забъркали в сложни изневери помежду си, от които излизало, че в крайна сметка всеки е гадже с всеки!?!

Един от основните любовни триъгълници се оформил от съчетаването на печално известния Иво Божков – Плитката от ДБ, който е №30 в листата, поставения под №14 Гергин Борисов и 39-ия Виктор Чаушев.

Скандално в Новините Днес: Умно-красив чиновник върти 3 млрд. за влакове зад гърба на Георги Гвоздейков, ето го Виктор Чаушев (ПЪРВА ЧАСТ)

Проверка по рама

Размяната на партньори в тази палава тройка стартирала още предишните местни избори през 2019 г.

Тогава Чаушев, един от петимата основни активисти на „Спаси София”, напусна розовото братство на Борис Бонев и се присламчи като кандидат за общински съветник в конкурентната тогава листа на ДБ.

Схема в Новините Днес: Поръчки за милиарди в БДЖ готвени за „приятели“, 7 болезнени въпроса до Лаура Кьовеши (ВТОРА ЧАСТ)

Причината не бе тривиална, а емоционална: Чаушев зарязал интимния си партньор Гергин Борисов, кандидат за общински съветник от СС, изневерявайки му с нежния старейшина от „Демократична България” Иво Божков – Плитката.

Въпрос в Новините Днес: „Спаси София” стана „Рекетира София” – изнудвал ли е Борис Бонев шефа на метрото?

Заради предателството авангардът на СС, съставен от откровени розови слончета, отлъчил Чаушев. Така отцепникът бил приютен от новото си гадже Иво Божков в листата на ДБ.

Магазин за Акумулатори

Открай време грантовата организация „Спаси София” е известна като гей кръжец, финансиран от Иво Прокопиев, припомня ПИК.

Очаквайте ВТОРА ЧАСТ на розовата сага в листата на ПП-ДБ-СС

Материалът Гей-дружинка „Детелинка” зад Борис Бонев: Всеки е гадже с всеки в листата на „Спаси София” (ПЪРВА ЧАСТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ