Последни

ГЕРБ минава през трупове – с флашка от Гешев гръмна партенка за „убит военен от хора на Румен Радев”(прокурор №1 мъсти за чата с Pi ar Sevi Boiko)

Игра на Богове -Възходът на падението

ГЕРБ вече са в истерия – престъпниците около Бойко Борисов минават през трупове в опитите си да уязвят служебния кабинет и президента Румен Радев.

Трагедията с полк. Тодор Манчев бе яхната от ГЕРБ за политическите цели на хунтата

Източник от средите на хунтата призна, че „скандалът ”, свързан с разследването за смъртта на полк. Тодор Манчев, който бе открит мъртъв в поделението си „Ново село” преди 4 месеца, е чиста проба партенка, скалъпена с флашка, дадена от Иван Гешев!

Главният прокурор пое разследването по случая още през лятото, сега спуска детайли от разследването на подбрани медии, за да удрят по Радев в услуга на Бойко, отсече информаторът от ГЕРБ.

Немислимото вече е факт – прокурор №1 изнася информация по разследването като отмъщение, че преди дни лъснаха негови снимки на чат с Pi ar Sevi Boiko. Така излезе, че уж независимата прокуратура е на килимчето пред пиара Севдалина Арнаудова, която е свръзката на мутрата в Банкя с Иван Гешев.

„Вчера занесоха флашка в един вестник, който е от нашата орбита на влияние, за да гръмне новината. Днес нашите депутати Даниел Митов, Христо Гарджев и Тома Биков чакаха министъра на отбраната Георги Панайотов, за да му поискат оставката с наученото от флашката на Гешев.

Според тримата герпобитеци „хора на Румен Радев” стоят зад „убийството” на полковник Тодор Манчев, затова поискаха оставката на шефа на „Военна полиция“ Ивайло Сотиров и на Георги Панайотов.

Проверка по рама

Министърът, обаче, не дойде на блиц-контрола на Комисията по отбрана поради здравословни причини и Гарджев пощръкля.

narod

Диета без глад

Back to top button