България

ГЕРБ в паника: Бойко Рашков оставя МВР, за да поеме КПКОНПИ!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Потресаваща новина на хунтата ГЕРБ и заметените до момента престъпления за милиарди! Вътрешният министър Бойко Рашков напуска МВР, за да оглави КПКОНПИ. Това обяви премиерът Кирил Петков преди минути.

„Обещанията да реформираме КПКОНПИ ще се случат. Бойко Рашков ще бъде начело на тази организация, за да можем да променим България“, каза Петков.

Досега вътрешният министър не можел да заеме поста, за което настоявали от ПП, защото от ИТН били против кандидатурата му.

ИТН казаха, че искат в КПКОНПИ да има борд от 4 човека, които да слагат вето, ако комисията разследва „хора, които от тяхна гледна точка не са правилните хора“, обясни премиерът.

Проверка по рама

„Едно от големите обещания на коалицията беше да реформираме КПКОНПИ. Вече 6 месеца тя се управлява от заместника на Цацаров – идеята ни беше да сложим човек с добра репутация в борбата с корупцията“, каза още Петков.

„Вече 6 месеца се бавим със закона за КПКОНПИ. Не били съгласни, не били готови, трябвало да се обсъжда. Ето защо няма да обсъждаме повече! Още утре внасяме Закона за КПКОНПИ. Днес е денят на водораздела“, категоричен беше министър-председателят.

Материалът ГЕРБ в паника: Бойко Рашков оставя МВР, за да поеме КПКОНПИ! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort