България

Гербаджия пред Новините Днес: Бойко е циция №1, знае само „ми даде – му взех“, плаща единствено за жени

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бойко Борисов, при всичките чекмеджета и евраци по 500, е циция №1! Това обяви ексклузивно пред Новините Днес разочарован от своя лидер висш гербаджия, настоял за анонимност от основателен страх за своето здраве.

Според нашия читател Баце не дава лев за нищо, няма сила, която да го накара да плати нещо от джоба си. Всички разходи на развенчания премиер от СИК се покриват от придворните олигарси, които, обаче, предвид вятъра на промяната, започват да се разбягват един по един.

„Бойко е толкова стиснат, че знае само два глагола – „ми даде – му взех“, типичен представител на мутренската школа“, ядосва се източникът на Новините Днес.

Факт е, че на прецъфтелия плейбой от Банкя все пак му се налага да бърка в чекмеджето с пачките, но поводът е само един – жени.

Проверка по рама

Всяка една от многобройните Мата Хари е „закачила“ нещо от своя ВИП любовник – за едни кола, за други шопинг разходка до Париж, трети са си тръгвали след бична аудиенция в спалнята с последен модел iPhone, а за най-близките до сърцето му – апартамент в затворен комплекс.

Направените разходи за интимни удоволствия бързо са били „осчетоводявани“ през хилядите компрометирани обществени поръчки, усвоени при диктатурата на ГЕРБ.

Според източника на Новините Днес Баце и до момента е стиснал джоба, въпросът е докога?

„С всеки изминал ден става все по-болезнено ясно, че времето на разгула свърши, „касичките“ започнаха да се скатават, за да се опитат да се нагодят към новата ситуация – никой не иска да „потъне“ заедно с Мутрата. В този смисъл очаквам скоро Борисов да започне все по-често да ровичка в чекмеджето“, завърши информаторът на Новините Днес от върховете на ГЕРБ.

Материалът Гербаджия пред Новините Днес: Бойко е циция №1, знае само „ми даде – му взех“, плаща единствено за жени е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button