24.4 C
София
вторник, юни 6, 2023

Гласът на Лора Крумова трепери в ефир, такова чудо не й се бе случвало

ПРОЧЕТИ СЪЩО
В студиото на „На Фокус“ при Лора Крумова се появи кучето Мечо, което бе брутално пребито в столицата.

Водещата се зарадва изключително много на четириногото, а гласът й се разтрепери. Тя го приветства и помоли колегите си да го покажат по-добре на зрителите.
 

Кученцето се появи в студиото заедно със Светослав Петров от Animal Recque.
Проверка по рама

„Беше в много тежко състояние преди да дойде при нас в приюта. Беше известно време в клиника, където не беше ясно дали ще оцелее“, поде Петров.
„Първите дни не бяхме сигурни дали ще оживее. Сега се храни с голям апетит. Това му е любимото хоби“, пошегува се той.

Лора помоли кучето да бъде разходено, за да зрителите видят, че остава инвалид завинаги.
„Бил е удрян тежко. Има две фрактури на предния крак. Бил е удрян тежко. Не можахме да повярваме, че това е причинено от човек. Има охлузвания по китките. Бил е връзван. Имаше натъртвания, порезни рани по тялото тяло. С нещо е рязан“, разказа Светослав.

По думите на Петров кучето е било удряно с различни предмети.

Магазин за Акумулатори

„В началото Мечо имаше неистов страх от хора. Заемаше една отбранителна позиция. Той явно вярва в доброто и хората и вече ни приема. Има ни доверие“, каза той.
„Искам да видим Мечо в кадър, това смело момче, не искам да го покриваме. Той е тук, за да го видят всички“, отново призова Лора.

Петров разказа, че Мечо може да бъде осиновен, но критериите ще са много високи и хората не бива да забравят, че той е насилвано куче.
Лора пък издаде, че Мечо не е имал страх от нея или хората от екипа преди началото на живото включване. „Всички отидохме при него и го погалихме, той не се изплаши“, щастливо призна тя.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ