26.8 C
София
сряда, юни 19, 2024

Гнусотии на „промяната” в Novinite-Dnes.eu: ПП-ДБ плаща тлъсти суми за плюнки срещу „Синя България”

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Неслучилата се „промяна” се изроди до N-та степен – пишман политиците от ПП-ДБ наливат сериозни суми за онлайн плюнки срещу „Синя България” на Петър Москов, издаде пред Novinite-Dnes.eu възмутен участник в предизборната кампания от кръжеца около Христо Иванов.

„ПП-ДБ плащат яко за опорки срещу партията на Москов. Гнусотиите се бълват от отдела за черен пиар в интернет, управляван от „Демократична България”, обясни източникът на Novinite-Dnes.eu.

Причината – „демократите” на бившия правосъден министър в правителството на ГЕРБ Христо Иванов съвсем основателно се страхуват, че именно Петър Москов и „Синя България” ще им вземат и малкото останали гласове, оцелели дори след корупционните и имотни бомби, взривили крехкото доверие в бизнес коалицията ПП-ДБ.

Страховете на „харвардци” материализира по-рано днес Мата Хари на „промяната” – изкусителката Лена Бориславова, която използва тв трибуната на агента от ДС Веселин Дремджиев, за да пусне няколко изстрела в посока „Синя България”.

Без да изброяваме в детайли опорките на ПП-ДБ идеята на палавницата бе, че „Синя България” няма как да бъде алтернатива на „старото дясно”. Сякаш парапетните забавления с Просто Киро има нещо общо с дясното, коментира потресеният от мръсната кампания източник на Novinite-Dnes.eu.

Проверка по рама

Не е случайно и друго – че поредната атака срещу Петър Москов идва точно от предаването на Веселин Дремджиев – ченге с псевдоним „БОГДАН” от Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия от 1985 г. Припомняме, че агентът Веселин работи към Шесто управление, втори отдел, второ отделение (VI-02-02), което отговаря за борба с идеологическата диверсия и подривна дейност сред младежта, българските и чуждестранните студенти.

Материалът Гнусотии на „промяната” в Novinite-Dnes.eu: ПП-ДБ плаща тлъсти суми за плюнки срещу „Синя България” е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ