26.8 C
София
понеделник, юли 15, 2024

Голяма бомба цъка в „Игри на волята“ заради Виолета и Елвиса, оказа се, че…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бунт и бурни коментари вилнеят в социалните мрежи заради това, което се случва напоследък в „Игри на волята“, където Виолета и Мартин Елвиса са сред най-обсъжданите риалити герои.

Интригите и сплетните, които се случват в племената, най-вече около по-силните фигури в тях, каквато е и Виолета, нямат край и както подобава на всяко риалити шоу, ескалират със скоростта на светлината. Това обаче, според едни е връхна точка на кипене, след която следва „уволнение“, а за други интересното тепърва започва.

Неочакван обрат в „Игри на волята“, задават се големи скандали и още предателства

Разбира се, не липсват и мнения, че обратите в „Игрите“ са нагласени, а тръпка предизвикват единствено битките на Арената. И нещо по-конкретно – мнозина искат да видят на Арената един срещу друг именно Виолета и Мартин Елвиса, които се очертаха в последно време като лидери в племената си – съответно Гладиатори и Старейшини.

Проверка по рама

Поредният жесток обрат в „Игри на волята“ доведе изненадващо до…

Известно е, че двамата са в открит и доста грозен конфликт, който датира още докато бяха заедно в синьото племе и разделението им там дойде именно от тяхната вражда. Но към това се прибавя и още една, леко пикантна, подробност. От началото на седмицата Мартин споделя една спалня с Дени – дъщерята на Виолета, като двамата бяха особено ентусиазирани, че се събират. Дори заявиха в един глас: „тука няма да се спи“.

Денислава вече показа, че е доста еманципирана от майка си, което е добре дошло за Елвиса, който гледа на нея, поне засега, като на най-близкия си съюзник в играта. А може и на нещо повече, второто времето ще го покаже./show.24-chasa.eu

 

Магазин за Акумулатори

Блиц

Статията Голяма бомба цъка в „Игри на волята“ заради Виолета и Елвиса, оказа се, че… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ