21.3 C
София
понеделник, юни 5, 2023

Голяма красавица от „Фермата“ взе български паспорт и… СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Участничката в риалити предаването „Фермата“ Лилия Семкова получи мечтаните си български паспорт и лична карта навръх най-големия християнски празник – Възкресение Христово. След повече от пет години чакане, бесарабският славей се радва на новия си статут на български гражданин.
В четвъртия сезон на риалити формата „Фермата“, Лилия сподели пред всички зрители, че е мечтала да получи документите, но тромавата процедура се проточила много време. Сега, след продължителен процес на изчакване и изпълнение на необходимите изисквания, тя може да се наслаждава на своята „нова идентичност“.

Димитър Калайджиев от „Фермата“ 5 се ожени, издаде втора книга и… СНИМКА
„Изключително щастлива съм и не мога да скрия вълнението си! След толкова време аз вече съм българка не само в сърцето и душата си, но и по документи. Това се случва в Страстната седмица, преди Великден, което смятам, че е много добър знак!“, сподели талантливата изпълнителка.
Култов участник от „Фермата“ стана баща за трети път СНИМКА

Проверка по рама

Лилия Семкова вече работи усилено върху първия си самостоятелен албум. Певицата скоро заминава за Северна Македония, където да запише две песни, а на 1 юни ще се включи и в интернационалния фестивал „Прилеп Фест“./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Голяма красавица от „Фермата“ взе български паспорт и… СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ