Криминални

Гошо Гробаря изпил и изшмъркал парите от старческите трупове

Погребалният агент Георги Енев, задминал напоследък и самия Бойко Борисов като най-известен жител на Банкя след аферата със заровените в гората край Клисура 50 трупа на старци, е профукал до стотинка изкараните хилядарки и дори не може да си плати гаранцията. Съграждани на Гошо Гробаря споделят пред Lupa.bg, че покрай пандемията тежкотонажният тарикат рязко е вдигнал стандарта на живот и се е отдал на разгул с огромни количества алкохол, наркотици и платени жрици на любовта.

„Гошо работи с умрели от повече от 20 години, но в последно време най-после се видя с пари. Мислехме, че оборотът му се е вдигнал покрай умрелите от коронавируса, а то каква била работата“, коментира нашият човек.

Според него освен постоянните запои, Енев всеки уикенд специално си е поръчвал на дилър от София доставка на кокаин за поне 1000 лева, който консумирал с отбрани приятели. Към Банкя пътували и отбрани жрици на любовта, за да забавляват веселата компания.

„Той има връзки със сутеньори и в София, и по границата със Сърбия, бившата му приятелка дълго време заработваше като проститутка. Не му беше проблем да докара по 5-6 момичета наведнъж“, разказва съгражданинът на Енев.

Едва в последните години освен с класически погребения, Георги навлиза и в бизнеса с кремация. Фирмата му осигурява всички административни документи, включително и смъртен акт, а след това транспортира праха в урна до всяка точка на страната. Разбира се, всичко това се оказа пълна измама, а старците се оказaха закопани в незаконни гробове.

Проверка по рама

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort