18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Готови за прокурор в Новините Днес: Кметът на Сливен Стефан Радев санира 50 блока, парите прибра… лидерът на ГЕРБ Здравко Костадинов (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

След толкова финансови изстъпления всички съмнения затова как в ГЕРБ си пълнят чекмедже на гърба на народа би трябвало да са разсеяни безапелационно. Ако още има наивници, които смятат, че обществените поръчки в контролираните от шайката общини не са копаня за плюскане на нашите пари, Новините Днес ви дава нов повод за размисъл – вижте как санира кметът на Сливен Стефан Радев.
Мародер в Новините Днес: Стефан Радев от ГЕРБ заравя мъртъвци в незаконно гробище, Сливен на бунт (ХИДРОГЕОЛОЖКИ ДОКЛАД + СНИМКИ)

Наш източник от ОбС-Сливен разкри, че всички изпълнители от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради на територията на общината, по която са санирани над 50 блока, са правили оборот на една конкретна фирма от обръча на хунтата.

Тандемът в компанията на депутатката от ГЕРБ Мария Белова

Ред е на Европейската прокуратура да каже дали е случайно, че фирмит за саниране за закупували основните строителни материали от „Тритон“ ООД, в която съсобственик е Здравко Кирилов Костадинов… общински лидер на ГЕРБ – Сливен.  Магазинът на богопомазаното от кмета Стефан Радев дружество се намира на ул. „Самуиловско шосе“ 4 А.
Новините Днес дава Стефан Радев на прокурор: Кметът на Сливен уреди фирма на депутат от ГЕРБ с 3 лв. капитал да лапне 114 бона за украса (СНИМКИ)

Само най-отявлените пациенти на шайката не виждат нищо неморално, ненормално и нередно в това кметът от ГЕРБ да пусне програма за саниране, в която фирмите-изпълнителки да пазаруват от обръчите на ГЕРБ…

Иначе офанзивата с новия прием на молби за общинска помощ за саниране мина от 23 до 27 януари. 300 хиляди лева за енергийно обследване на сградите ще отидат при тези, които първи внесат документите си. Това предизвика напрежение и опашки от предния ден, дори се стигна дотам над 100 човека да чакат по повече от две денонощие. Много от тях прекарали нощта във фоайето на общината.
Мизерия в Новините Днес: ГЕРБ кметът на Сливен Стефан Радев погребва Covid мъртъвци в незаконно гробище върху краден парцел (ДОКУМЕНТИ + СНИМКИ)

Очевидно е, че средствата са малко и ще стигнат само за 10-15 жилищни сгради. Една от жените обясни, че чака от 7 часа сутринта вчера, а хората се движат по списък. От общината са отказали електронни заявления, затова опашката порасна в пъти.

Проверка по рама

„Снощи се завиваха с вълнени одеяла, столчета си изнасяха и наистина бяхме готови да си запазим реда“, коментира Мария Ненчева, чакаща.
„Ние се редувахме по два часа, идваха съседи и са стояли от събота вечерта, за да сме 12-и поред“, каза Елеонора Христова.

Кметът от ГЕРБ Стефан Радев пак „блесна“: Как се крадат 1,2 млн. от Европа с велоалеи в Сливен (РАЗСЛЕДВАНЕ)

„Тази ситуация можеше да бъде избегната, при положение че говорим за интернет и електронни медии, а ние сме тук от вчера. Хората от жилищната ни сграда се редуваме през часове“, ядосва се и Стефан Христов.

„Ние не сме карали никой да стои тук, това е тяхно решение. Нямаше как да приемаме физически и електронно, защото щеше да има съмнения кой е първи, кой втори“, изрепчи се пък заместник-кметът Камен Костов. Заради големия интерес от общината обявиха второ гласуване за по-голяма сума.
Финансовата подкрепа от общината ще е в размер на 50% от стойността на енергийното обследване, което ще бъде извършено от наетите от сдруженията фирми-изпълнители, които, както разкрихме, пазаруват нужните им материали от местния тартор на ГЕРБ Здравко Костадинов.

Това е ГЕРБ: Сливен пръсна 3,9 млн. за охрана на неработеща станция, кметът Стефан Радев отива на прокурор (СНИМКИ + ВИДЕО)

Общият размер на предвидените от местния бюджет средства е 300 000 лева. Заявления се подават само на хартия в Центъра за административно обслужване. Те ще бъдат разглеждани по поредността на входирането им в администрацията, на принципа за правото на първия. За да се спази поредността, няма да се допуска кандидатстване по електронен път. Заявленията ще бъдат разглеждани от комисия, чиито заседания ще са публични.

Магазин за Акумулатори

Материалът Готови за прокурор в Новините Днес: Кметът на Сливен Стефан Радев санира 50 блока, парите прибра… лидерът на ГЕРБ Здравко Костадинов (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ