19.8 C
София
събота, май 18, 2024

Грабителите на София: 3000 лв. похарчени за „яйце“ от украсата на Великден

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Превърна ли се Столичната община в „Кокошката със златните яйца“, но не по Лафонтен, а по Бонев и Терзиев? „Столицата със златните яйца“ не е басня. Това написа във фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян по повод украсата за Великден в София.

„Вярно ли е, че са платени 23 000 лева за няколко „инсталации“ от зле боядисана арматура от строителен хипермаркет и няколко саксии с цветя, които бяха гръмко обявени за великденската украса на града?

2000-3000 хиляди на яйце-винкел – по груба сметка!?

Тези великденски яйца могат да конкурират по цена и яйце на Фаберже.

След „Златната арка“ по Коледа за 35 хиляди лева – София посрещна и Великден с набързо скалъпена украса – не е и от Али Експрес, а с винкел от Перник.

Проверка по рама

Приказките на „спасителите“ за експертиза и в областта на градската украса останаха в разпечатани снимки от Брюж.

От групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет ще поискаме официална информация за цената на великденската „украса“. И тъй като данните от общината стига все по-трудно до общинските съветници…

Призоваваме Васил Терзиев и Борис Бонев да обявят публично пред медиите цената на златните яйца на София“, пише още той.

Материалът Грабителите на София: 3000 лв. похарчени за „яйце“ от украсата на Великден е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ