България

Град за пример! Дупница подгони Бойко с викове „Предател” и „Не те ли е срам”, схемаджията Владислав Горанов отново изпълзя (ВИДЕО)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Освен с аплодисмени от платените, извикани специално за целта „привърженици”, тарторът на глутницата ГЕРБ Бойко Борисов беше посрещнат в Дупница от освирквания и викове „Предател” и „Не те ли е срам, бе”, видя Новините Днес.

Бившият премиер от СИК пострада репутационно, длед като довтаса в Дупница по случай празника на града. Заедно с него бяха Томислав Дончев и проваления МВР министър Христо Терзийски, а на заден план изведнъж цъфна и схемаджия №1 на шайката – бившият финансов министър Владислав Горанов.

Очевидно е, че гербопитеците отново лансират позабравения финансов гангстер, през когото са преминали 60 млн. лева само от рекета над Васил Божков, припомня Новините Днес.

„Не се подавайте на провокации… Платените от „Да, България“ – няколко човека от Благоевград“, наставнически посъветва Борисов своите платени фенове. Мутрата отново изпълзя с тезата, че „в момента трябва да се търси обединение, а не разединение, поради което Румен Радев вече не може да заема поста на президент“.

Проверка по рама

 

„Последната дума на хората трябва да бъде победа и да се мразим. Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Стига да направим 50-60 хиляди ваксинирани на ден“, каза още бившият премиер. Той отново обвини служебния кабинет, че само за 6 месеца е съсипал „това, което ние години градяхме“.

 

„Трябва да се срамуваме от това, което Радев и Кацаров направиха. Сутринта учениците няма да ходят на училище, а довечера могат да са в дискотеката“, възмути се Борисов, която е напълно наясно, че повече премиерския стол няма и да го помирише.

Видеото ТУК

 

Магазин за Акумулатори

Материалът Град за пример! Дупница подгони Бойко с викове „Предател” и „Не те ли е срам”, схемаджията Владислав Горанов отново изпълзя (ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button