13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Грим, който определено ще отблъсне всеки мъж

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мъжете имат различен поглед върху женския грим. За да не провалите първата си среща, не правете тези грешки.
Гримът е цяло изкуство, но не всички са ценители. По-специално мъжете. Те са много консервативни в тази тема и това, което ни се струва тенденция за красота, може да предизвика само отвращение у тях.

Плътен фон дьо тен
Представете си колко ужасен ще бъде човек, когато ви прегърне и види огромна следа от козметика върху дрехите си. Ако не искате да плащате за неговото химическо чистене по-късно, използвайте леки основи, като BB крем или пудра.

Сини сенки
Изхвърляме ги от козметичната чанта след фон дьо тена. Цветът просто привлича окото. Ако не сте притежател на диплома за майстор гримьор, едва ли ще можете умело да се справите с тях. Нюансът е опасен, защото, ако се нанесе неправилно, можете да се превърнете в леля от щанд с едно движение на четката.

Проверка по рама

Професионални съвети за перфектен грим
Орлови вежди

Сега в грима акцентът е върху естествените, недокоснати вежди. Не се опитвайте да засенчвате плътно цялата област на веждите, очертавайки остри ъгли. По-добре е внимателно да нарисувате с тънък молив (трябва да е в цвета на веждите) изтънени места, като им придадете мека форма. След това космите могат да бъдат положени с прозрачен гел и отново да се разресват.

Ярко контуриране
Един от важните етапи, който почти завършва грима. Скулптурирането помага да се подчертаят скулите. Играта на светлосенките коригира несъвършенствата и прави лицето по-изразително. Основното правило за използването му е, че трябва да бъде едва забележимо.

Блясък

Магазин за Акумулатори

Едрите пайети са чудесен вариант за разнообразен ежедневен грим или създаване на празнична визия. Въпреки това, на среща вашите експерименти с външния вид може да не се харесат на кандидата.
Грим, който състарява абсолютно всеки

Фалшиви мигли

Това е истинско спасение за тези, които са уморени да рисуват очите си всяка сутрин. Те идеално помагат да направите очите по-изразителни, леко коригирайки формата им и придавайки обем на естествените мигли.
Не можете да заблудите мъжете. На път сте да размахате мигли и да излетите, сбогувайки се с вашия кавалер.

Матово червило върху сухи устни

Веднага показва грозотата ви. Матовото червило само по себе си е нещо, което допълва визията добре. Особено когато има желание да го направите смело и секси. Правилото, което в никакъв случай не трябва да се нарушава, е червилото да се нанася само върху навлажнени устни. Ако са много сухи и напукани, опитайте да ги изтъркате преди грим.

Лепкав блясък

Ако планирате да отидете по-далеч от прегръдките и разходките с него за ръка, блясъкът ще развали цялата романтика. Всичко, което се изпречи на пътя ви, ще се залепи за устните ви, но не и вашият избраник.

Блясъкът има и други недостатъци: не коригира формата, разтича се на топлина и бързо се размазва по контура. Опитайте се да използвате вместо това деликатно нуд червило и ще бъде невъзможно да откъснете очи от устните си.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ