България

Харалан нападна Радев: Този тип поведение на бабаитстване се съхранява в по-примитивните култури

[ads1]

 

haralan-aleksandrov-za-radev-tozi-tip-povedenie-na-babaistvane-se-sahranava-v-po-primitivnite-kulturi-1

 

Като „откровено заяждане“ определи антропологът Харалан Александров предизвикателството на Румен Радев към Бойко Борисов да се кандидатира за президент.

 

Проверка по рама

 

„Разбирам желанието на Радев да се сбори с Борисов, тъй като предизвикателството на стария вожд е завземането на властта. В примитивните общества и култури излиза младият боец и призовава алфа мъжкаря да се бият. Същото е и при павианите. Този тип поведение на бабаистване се съхранява в по-примитивните култури каквато е казармата“, каза още Александров.

 

 

Антропологът потвърди в радио “К-2″, че обществото ни е в тежък регрес от година и половина: „Радев е добър войник и затова превърна политиката в бойно поле. Нямам чувството, че ражда собствени мисли“.

 

Магазин за Акумулатори

 

 

Обслужващият свалената власт Харалан Александров не обели и дума за същото поведение на „заяждане“ към опонентите си на любимеца му Бойко Борисов. 

 

 

 

Александров коментира, че Слави Трифонов е носител на конфликта в обществото: „Няма не искам, няма недей“ дори си го е татуирал на гърба“.

 

 

Относно поведението на Мая Манолова той посочи, че е популистко, защото само популистите говорят от името на хората.

 

 

„Публичните изяви на Румен Радев е една много контролирана територия. Той преди време изглеждаше като пълен победител, но тъмната вълна, тъмният вятър духате в неговите платна, но се оказа, че Борисов владее някакви техники, в които целеустремеността, настървението и страстта на врага може да се превърне в негова слабост. Изобщо не бих се изненадал, ако отново Борисов се окаже победител“, заяви още Харалан Александров.

 

ОТ ФОРУМА:

 

 

Харалан за пореден път доказва, че явно му се отдава повече да анализира павиани, отколкото политици и обстановката в България. По-добре да си замълчи и спреда се излага. Нямало да се изненада Борисов да излезе победител…….. Борисов е политически труп о бъдещ затворник. А името на следващия президент е Румен Радев

 

 

Харалампи се е объркал. Бабаитстване имаше по джипка ТВ!

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button