16.2 C
София
понеделник, май 20, 2024

Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 24 април до 30 април 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Павел Глоба е един от водещите астролози в ОНД. Неговият съвет ни помага да живеем всяка седмица, така че вашите дела да ни носят само полза. Опитайте се да разпределите правилно време и усилия, за да успеете през този период.

Портал Мегагороскоп сподели информация за това какво очаква всяка една от зодиите в периода от 24 до 30 април. Според астролога тази седмица може да е началото на нещо ново и приятно, но механизмите на Вселената няма да са съвсем ясни, така че ще трябва да търсите верния и най-кратък път към щастието. В трудни моменти се опитайте да слушате не само сърцето си, но и ума си, въз основа на житейския опит.

Овен

Хората от този знак ще изразходват много сили и енергия, защото ще има малко повече работа и проблеми. Възстановяването на енергията ще остане бавно, така че е препоръчително да запомните начините за нейното попълване. По принцип късметът ще се усмихне на Овните и то почти във всеки от следващите дни от седмицата, но не бива да се надявате, че тя няма да направи всичко за тях. Важно е да продължите да действате и да се опитате да направите най-доброто впечатление на околните. Освен това от 24 до 30 Овните трябва да внимават какво ядат: много мазната и преварена храна може да провокира лошо здраве.

Телец

За Телците е важно да помнят, че в любовта и в бизнеса не трябва да смятат, че само собствените им желания заслужават внимание. Освен тях предстоят отговорности и важни неотложни дела. Астролозите съветват да се концентрирате върху тях и едва след като всичко приключи, ще можете да отделите време за себе си. Ако направите обратното, последствията може да не са от най-приятните. За да формират щастие, Телецът трябва да се запознае с нови методи за енергийно почистване. Някои Телци ще намерят за полезно да се усамотят и да обмислят внимателно настоящето и бъдещето. По-добре е да не разбърквате миналото.

Близнаци

Сега е по-добре Близнаците да не пренебрегват съветите на близки и втората половина. Тази седмица можете да правите това, което Близнаците обичат най-много – да сте сред хора, да каните гости в дома си, да правите мини-празници. Също така е много важно да предложите помощ на близки в замяна. Ако наистина искате да промените живота си към по-добро, ще трябва да възприемете седем полезни навика. Колективната работа ще върви много добре – работата в екип ще даде плодове. Това е добра и спокойна седмица, но не се пренатоварвайте, защото след това трудно ще се възстановите.

Рак

Раците трябва да бъдат себе си и да не разчитат на случайността. Всички, които се чувстват изпълнени с отрицателна енергия, трябва да използват специални билкови отвари, които ще помогнат за почистване на аурата и ще станат по-силни. Това е особено важно за онези Раци, които по някаква причина все още са в „хибернация“. Това време ще донесе много положителни емоции и прозрения на хората от този знак. Освен това астролозите съветват Раците засега да не дават съвети на хората, тъй като те могат да реагират изключително негативно на опитите за помощ. По-добре е да се съсредоточите върху себе си.

Проверка по рама

лъв

Тази седмица ще бъде изключително положителна за тези Лъвове, които наистина искат да променят нещо в живота си. Промяната на обстановката ще бъде от полза – ще ви развесели и ще привлече късмет. Можете също да промените външния си вид: променете прическата си, актуализирайте гардероба си. През тези седем дни е по-добре да не спорите с никого и да проявите дипломатичност, защото всяко несъгласие може да доведе до разрив в любовта или приятелството. Като почивка можете да изберете да гледате филми, които имат благоприятен ефект върху енергията. Подкрепата на Лъвовете може да е необходима на семейството и приятелите им. Тази седмица ще бъде много положителна за търсенето на любов.

зодия Дева

Девите трябва да се опитат да излязат от града тази седмица, за да се усамотят с тези, които са им скъпи. Това ще помогне за възстановяване на силата и зареждане с положителни емоции. На всички, които търсят щастието, астролозите горещо препоръчват да се запознаят с ритуалите, които отварят пътя към намирането му. Особено важно ще бъде отделянето на време за решаване на дългогодишни проблеми. Можете да се доверите на вътрешния си глас, но можете и да помолите близки за полезни съвети. Истината е някъде по средата, така че е по-добре да не изпадате в крайности. Така че Дев ще го оправи.

Везни

Във Везни започва времето, когато не трябва да придобиете нещо, а да се отървете от нещо. По-рано говорихме за девет неща, които трябва спешно да бъдат изхвърлени от къщата. Седмицата започва с положителна нотка. Производителността ще се увеличи, защото планетите са в неблагоприятна позиция, но това време е към края си. За да не напусне късметът Везни, препоръчително е да не решавате проблемите с помощта на открита агресия и натиск. Ако не отделите време за разрешаване на неприятностите, тогава те могат да се върнат в бъдеще с нова сила, разрушавайки плановете и носейки разрушение със себе си.

скорпион

Астролозите съветват Скорпионите да не се натоварват и да не претоварват тялото си. Работата е добра, когато я има достатъчно. Също така сега трябва да мислите, преди да направите или кажете нещо. Грешките ще бъдат много критични. Победители ще бъдат онези представители на Знака, които са внимателни. Експертите също съветват да започнете сутринта с правилната нота. Универсалните препоръки ще помогнат на Скорпионите да започнат всеки ден отгоре. Тази седмица е много подходяща за романтика, интелектуална и спокойна работа. Скорпионите трябва да бъдат себе си във всички ситуации.

Стрелец

Шансовете на Стрелците да намерят щастие ще започнат бавно да се увеличават след изминалите неблагоприятни седмици. Нещата ще започнат да спорят и напред в живота ще стане много по-лесно. Ето защо сега се препоръчва да се поемат дела, които Стрелците отлагат дълго време поради тяхната сложност. Вече не можете да се скриете от отговорност. Ако хората от този знак усетят липса на сили, ще трябва да си направят кратка почивка и почивка. Тази седмица може да има много срещи с токсични хора. За Стрелците е по-добре да се възползват от тибетската енергийна защита от такива личности.

Козирог

Козирозите, на първо място, трябва да се пазят от знаци и суеверия, тъй като те отблъскват късмета. Важно е да анализирате всичко, което се случва и да сте изключително внимателни към детайлите. Може би моментът е дошъл. Когато трябва да дадете повече свобода на своята сродна душа, роднини, деца. Между 24 и 30 април най-щастливите Стрелци ще бъдат тези, които могат да дадат възможност на любимите си хора да бъдат такива, каквито искат. Няма нужда да налагате мнението си на никого и да учите някого на живота. Ще разруши любовта, приятелството, доверието. Тази седмица е добра за умерено вглъбяване.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Много Водолеи ще успеят да изпълнят най-съкровените си желания тази седмица. Един ефективен ритуал ще помогне за ускоряване на този процес. Освен това не обръщайте внимание на това, което се случва наоколо. Ако някакъв бизнес няма нищо общо с Водолей, тогава е по-добре просто да пропуснете всичко. По-добре е да се съсредоточите върху най-важните въпроси. За да си починете както душата, така и тялото, уикендът трябва да бъде прекаран извън града. Трябва да намерим начин да излезем от рутината. Това е много благоприятно време за любов. С времето чарът и харизмата на Водолея ще нарастват. Важно е да вярваш в себе си.

Риба

Рибите все още може да се чувстват много уморени, но не толкова, колкото миналата седмица. Тези дни ще бъдат полезни водни процедури, разходки и пътувания извън града. Също така е важно да се спазва режимът на деня. Струва си да се страхуваме най-вече от токсични връзки и енергиен вампиризъм. По-рано говорихме как да не се храните с токсични хора. Новите хора ще се опитат да се възползват от Рибите, така че трябва да се пазите от тези, които се опитват бързо да се влюбят. Просто не можеш да си изпуснеш нервите точно сега. Важно е изобщо да не се отдалечавате от хората. Пълното уединение на Рибите няма да е от полза.

Експертите на сайта show.24-chasa.eu пожелават на всички ни късмет и спокойна седмица. Търсете просветление, обичайте живота и правете това, което ви вдъхновява. Останалото не е толкова важно.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ