15.7 C
София
петък, юни 2, 2023

Хороскоп за април 2023 г. от Анджела Пърл

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Април ще бъде прекрасен месец, когато енергията на планетите ще помогне на представителите на зодиите да се справят с важни задачи, да придобият увереност и да не изпуснат късмета си. Препоръките на известния астролог Анджела Пърл ще ви позволят да прекарате успешно втория пролетен месец.
Вторият пролетен месец ще започне активно поради влиянието на много планети. През април знаците на зодиака ще успеят не само да довършат необходимите неща, но и да започнат нещо ново и смислено. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват да слушате прогнозата на астролога, за да планирате нещата за следващите 30 дни, да направите всичко навреме и да се справите без неприятни инциденти.

Овен
От 4 април Меркурий влиза във 2-ри дом на парите и работата, което означава, че Овенът ще може да спечели финансово благополучие, да осъществи смели идеи, да получи образование и да направи живота си по-комфортен. Астрологът препоръчва да не планирате нищо важно за втората половина на април, когато Меркурий е ретрограден. От 21-ви е възможно много дела да се забавят, така че ще трябва да изчакате малко с активни действия. Влиянието на планетите ще бъде положително, ако се настроите на вълната на успеха и внимателно следвате знаците на съдбата.

Телец
На 4 април Меркурий ще навлезе в знака Телец, което означава, че представителите на съзвездието ще трябва да общуват много, да правят нови запознанства и да пътуват. Венера и Уран също ще бъдат там. Астрологът препоръчва излизане от рутината, защото планетите помагат за изпълнението на желанията и дават активност. През април ще има много интересни възможности, които не бива да пропускате, но е важно да работите активно за създаване на проспериращо бъдеще до 21 април, когато Меркурий не е ретрограден.

Проверка по рама

Близнаци
Близнаците в началото на април очакват прехода на Меркурий в 12-ти дом на завършеност и подреждане на нещата в живота. Представителите на Знака ще могат да сложат край на проблемни дела, да възстановят нещо и да се подготвят за срещи от миналото. Влиянието на Венера и Уран ще донесе изненади, нови запознанства и възможност за намиране на щастлива връзка. Астрологът препоръчва активно да правите бизнес до 21 април, за да имате време за всичко, преди Меркурий да премине в ретроградно движение.

Рак

Раците чакат прекрасен месец. Марс ще бъде в 1 дом на хороскопа, което означава, че ще има много сили и енергия за активна работа. Присъствието на Меркурий в 11 дом на хороскопа също ще добави оптимизъм, а присъствието на Венера и Уран там ще донесе приятни изненади, нови възможности и намиране на щастие в личния живот. Астрологът препоръчва първата половина на месеца да се посвети на активна работа, тъй като на 21 Меркурий ще започне ретроградно движение и ще забави развитието.
лъв

Меркурий ще влезе в 10-ти дом на постиженията и статуса от 4 април, което означава, че Лъвовете ще могат да постигнат нови успехи в бизнес средата. Ще има и Венера и Уран, планети, които привличат благополучие, дават сила и енергия за активна работа. До 21 април, докато Меркурий не е преминал в ретроградно движение, представителите на знака ще могат да реализират своя потенциал, да отворят нови хоризонти, да разширят бизнеса си, както и да се запознаят с нови интересни хора.

Магазин за Акумулатори

зодия Дева
Управителят на Дева Меркурий от 4 април ще влезе в 9-ти дом на хороскопа, който отговаря за събирането на информация, ученето и запознанствата. Представителите на Знака ги очакват нови възможности, свързани с преподаване, писателска кариера. Девите ще могат да разширят хоризонтите си, да отидат на дълго пътуване, а също и да придобият полезни връзки. Астрологът препоръчва да планирате всички начинания за първата половина на месеца, тъй като от 21 април Меркурий ще бъде в ретроградно движение, забавяйки активността.

Везни

Меркурий от 4 април ще влезе в 8-ми дом на финансите, документите и взаимопомощта. Везните ще могат да получат материално благополучие, да получат помощ от държавата, а също и да кандидатстват за желаната позиция. Влиянието на Венера и Уран в същия дом на хороскопа ще внесе ярки цветове в живота и ще даде нови възможности, благодарение на които Везните могат да намерят комфортен живот. От 21 април Меркурий ще премине в ретроградно движение, затова астрологът препоръчва да сбъднете смели мечти преди тази дата.
скорпион

Меркурий в 7 дом на хороскопа от 4 април ще повлияе на отношенията в бизнес средата и личния живот. Може да даде раздяла или укрепване на отношенията, нови бизнес партньори, преход към нова позиция. Скорпионите ще могат да намерят щастие, ако обърнат внимание на нуждите си и не следват примера на непознати. Астрологът препоръчва да разгърнете потенциала си и да планирате важни неща за първата половина на месеца, за да не попаднете под влиянието на ретроградния Меркурий от 21-ви.

Стрелец

Навлизането на Меркурий в 6-ти дом на хороскопа ще насочи вниманието на Стрелците към въпроси, свързани с работа, режим и задължения. Представителите на знака ще общуват много, ще се срещат с интересни хора, ще пътуват или пътуват по работа. До 21 април, когато Меркурий става ретрограден, Стрелецът може да вдъхне живот на смели идеи, да започне нещо ново и да се справи със здравословни проблеми. След 21-ви астрологът препоръчва да се обърне внимание на отложени и познати случаи.

Козирог

Месецът започва с навлизането на Меркурий в 5 дом на любовта, новините, срещите и пътуванията. От 4 април Козирозите ще могат да почувстват радостта от живота, да се запознаят с нови хора, да намерят щастие в личния си живот, а също така да започнат курс на здравни упражнения. Добавете оптимизъм и Уран с Венера в същия дом на хороскопа. Влиянието на тези планети е отговорно за материалното благополучие, получаването на приятни изненади и късмета в любовта. Астрологът препоръчва да започнем активно през април, за да успеем да успеем да успеем с всички планирани неща преди обръщането на Меркурий на 21 април.

Водолей

Водолей ги очаква активен месец, Меркурий на 4-ти влиза в 4-ти дом на имотите, дома и семейството. Представителите на знака ще могат да разширят жилищното си пространство или да се преместят, да сключат сделка и изгодно да продадат лятна къща, къща или апартамент. Астрологът препоръчва да планирате нещата преди 21 април, за да не попаднете под влиянието на ретроградна планета. Също така, Водолеите ги очакват приятни изненади и нови възможности, които ще предоставят Венера и Уран, които също ще бъдат в четвъртия дом на хороскопа.

Риба

От 4 април Меркурий ще навлезе в 3 дом на хороскопа, който отговаря за информацията, контактите и комуникацията. Това означава, че Рибите ги очаква активно начало на месеца, когато е време за натрупване на нови знания и опит, придобиване на полезни връзки и сключване на сделки. Този период ще приключи на 21 април, когато Меркурий ще премине в ретрограден ход, така че представителите на знака трябва да са готови да положат усилия за успех и щастие. след 21 април нещата ще се забавят и не е изключено връщане към изоставени досега задължения.

През април ни очакват много интересни неща и изненади, които определено ще променят живота към по-добро. Анджела Пърл препоръчва да не падате сърце, ако нещо се обърка, да гледате в бъдещето с оптимизъм и не забравяйте да вземете предвид ситуацията, за да не сгрешите при вземането на отговорни решения.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ