13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Хороскоп за май 2023г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започва последния пролетен месец. От енергийна гледна точка обещава да бъде доста благоприятно, но въпросът за астрологичното убеждение изисква по-фин анализ. Астролозите казаха какво да очакваме от този месец.

Всички тези лоши настроения на планетите, които се образуваха през април, ще отидат на нищо. Например на 7 май Венера ще премине в знака Рак, възвръщайки цялата си сила. Това ще ни даде огромно увеличение на духовната енергия и физическата сила. На 15 май Меркурий ще завърши своята ретроградна фаза, а на 20 Марс ще стане много силен, преминавайки в Лъв. Това означава, че късметът и настроението ни ще нарастват постепенно, достигайки пик през третата декада на месеца. Началото на май може да не е от най-леките поради началото на ретро фазата на Плутон. Струва си да се отбележи, че личностите, родени на кръстовището на зодиакалните знаци, ще се справят адекватно с проблемите, които ще донесат.

Овен

Овните ще имат голям късмет през май, но поради ретро-Плутон, началото на месеца може да бъде малко хаотично и непредвидимо. Това означава, че определено не си струва да рискувате през първата седмица на май. За да остане на кон, Овенът ще трябва да си почине правилно. По-рано говорихме за това как бързо да възстановим енергията и да намерим добро настроение. Не можете да се фокусирате твърде много върху негативните и лоши събития. Освен това астролозите силно не препоръчват на Овните да променят приоритетите си през първите няколко седмици. Необходимо е да се спазва предварително приетия график на делата.

Телец

Телецът за щастлив живот се нуждае само от добро настроение. Ако в началото на месеца все още не е най-доброто, тогава астролозите препоръчват да използвате прости методи, които ще ви помогнат да постигнете добро настроение за целия ден, както и да го запазите. Ако изведнъж по пътя на живота се срещнат неприятни хора, по-добре е Телецът да не мисли за отмъщение, в противен случай ще трябва да изкопае втори гроб до този, който подготвят за враговете си. През май кармата ще работи без забавяне, така че трябва да сте внимателни към детайлите, както и да поемате възможно най-малко рискове.

Близнаци

Близнаците ще се оправят от първите дни на май, тъй като ретро Плутон почти не им влияе. Възможни са леки изблици на несигурност, но те бързо ще изчезнат, особено след преминаването на Венера в знака Рак на 7-и. Звездите и планетите благоприятстват близнаците Пътешественик този месец. През май най-добрите черти от характера на Близнаците могат да влязат в сила. Тези хора ще станат по-привлекателни за другите. За съжаление, на фона на активирането на планетите, завистниците и недоброжелателите могат да се активизират. Ще си получат заслуженото, така че не трябва да отмъщават.

Рак

Раците ще трябва да се сблъскат с проблеми в самото начало на месеца заради Плутон. Планетата ще увеличи вероятността от нови страхове и изостряне на стари страхове. Специални ритуали и практики ще помогнат за преодоляването им, така че Раците лесно да се върнат в релси още в първите дни на май. Енергията на месеца не е много подходяща за безделие и празно очакване на нещо добро. Трябва да вземете всичко в свои ръце и да напишете собствената си съдба. Последният месец на пролетта е добре описан с проста фраза: „Кой, ако не ние.“ Раците ще имат много сили и енергия, за да постигнат целите си и да решат всички задачи.

Проверка по рама

лъв

Лъвовете трябва да помнят, че има много неочевидни начини за унищожаване на тяхното биополе. Тези хора трябва да преодолеят желанието да правят подобни грешки. Май ще изисква повишена концентрация и отговорност от Лвов. С правилния подход към бизнеса и работата, Лъвовете ще могат да станат много по-богати, по-успешни, а също така ще могат да печелят повече пари. Ако някой им предложи да стъпят в неизвестното, като инвестират в някакви приключенски проекти, по-добре е да не го правят. Здравият разум трябва да надделее над интуицията и желанието за лесни пари.

зодия Дева

Девите ще имат много нови възможности през май, но ако искате всичко наведнъж, можете да използвате магията на кръстопътя, за да привлечете още повече просперитет в живота си. В началото на месеца поради ретро-Плутон са възможни срещи с неприятни хора, но негативната утайка от тези срещи бързо ще се стопи. Девите ще имат страхотно настроение, което едва ли някой ще им развали. Също така тихите хора чакат различни непланирани промени в различни области на живота: в работата, в любовта, в бизнеса. С голяма вероятност вдъхновението и силата на духа ще дойдат при Девите.

Везни

Везните трябва спешно да започнат да следват законите на Вселената, които няма да позволят на хората около тях да контролират съзнанието им. Най-вероятно на фона на укрепването на планетите другите ще имат жажда за манипулация, така че трябва да погледнете и в двете посоки. Може да има някои трудности в отношенията, но не напразно казват, че ако нямаше черни ивици, тогава щяхме да ценим по-малко белите. След ругатните и караниците ще дойде период на прозрение, което е усилието на връзката. Във финансово отношение Везните също ще бъдат много продуктивни, те могат да бъдат посетени от много силно вдъхновение.

скорпион

Помагайки на други хора да се насладят на малки удоволствия, самите Скорпиони ще станат по-щастливи и по-успешни. Ето защо през месец май те определено трябва да наблегнат на този аспект, като не забравят, че първо трябва да зарадвате любимите хора и сродната си душа, а след това себе си. Също така, Скорпионите трябва да поставят енергийна защита, тъй като са възможни атаки от негативни хора. Най-важното астросъбитие през май е преминаването на Венера в знака Рак. От 7-ми планетата ще ви позволи да изпитате истинско удоволствие от почивката, спорта и пътуването.

Стрелец

Стрелците може да имат проблеми с увереността и мотивацията в началото на май поради ретрограден Плутон. На помощ ще им дойдат мотивиращи цитати, които бързо ще върнат изгубения ентусиазъм или ще предотвратят падането му под критично ниво. Тези хора ще трябва да се съсредоточат върху това, което иска душата, а не тялото. Това е най-важното условие за намиране на щастие. Астролозите също препоръчват да спрете да таите в себе си негодувание. Важно е да оставите старите рани да заздравеят, като приемете факта, че миналото не може да бъде поправено. Можете да промените бъдещето само като се наслаждавате на настоящето.

Козирог

Козирозите през май ще успеят да се отърват от негативните мисли, които започнаха да ги посещават по-често през април. Допълнителна мотивация може да бъде фактът, че лошите мисли и емоции причиняват болести. Време е да станете по-оптимистични и позитивни. В бизнеса Козирозите трябва да разчитат на благоразумието, като не забравят и най-силните си страни – постоянство, трудолюбие и продуктивност. Безделието може да провокира началото на черна ивица, която ще продължи, докато Козирозите се отърват от тази „болест“. Ако нещо не се получи, това не е причина да се откажете от мечтата си.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Ретро-Плутон ще повлияе на Водолеите по много странен начин. Това ще провокира появата на гняв, а също и ще увеличи нрава на тези хора. В тази връзка Водолеите трябва да възприемат пет метода за справяне с гнева. Когато става въпрос за работа и бизнес, те трябва да избягват многозадачността. Хората от тази зодия искат да се братят за едно нещо, като същевременно остават последователни и внимателни. Май е чудесно време за постигане на цели, но разширяването в бизнеса и бизнесът трябва да върви бавно, обмислено и контролирано.

Риба

Рибите през май трябва да си спомнят за магията на словото. Има думи, които не просто си струват, но трябва да бъдат изречени, за да станете щастливи. По пътя може да възникнат дилеми. Някои от тях ще бъдат прости, а други по-сложни, но ще научат на много хора от този воден знак. Опитайте се да не губите нищо през този период – загубеното през май никога няма да се върне. Не става въпрос само за някакви физически неща, но и за любов и приятелство, уважение. Рибите може да се нуждаят от подкрепата на близки, така че е по-добре да не отхвърляте предложението им за помощ.

Също така експертите на сайта dailyhoro.ru силно препоръчват да се запознаете по-подробно с благоприятните и опасни дни на май, за да планирате всичките си дела за този светъл и позитивен месец с още по-голяма ефективност. Нека късметът ви следва навсякъде.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ