12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Хороскоп за седмицата от 1 до 7 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започва първата седмица на май. Обещава да бъде доста сложно, така че трябва да погледнете и в двете посоки и да следвате простите препоръки на астролозите. Специалистите ни разказаха какво ни очаква и как да се справим с проблемите.

Основната заплаха за нашето щастие в началото на последния пролетен месец е ретрограден Плутон. Именно той ще действа като основен източник на проблеми. Астролозите съветват неотклонно да следвате магическите закони на щастието, за да не губите връзка с реалността и да имате късмет с вас. Не забравяйте, че вашият успех може пряко да зависи от непредсказуемото въздействие на затъмнението на 5 май. Бъдете готови за злополуки и то не от най-приятните.

Овен

Овните тази седмица трябва да посветят част от времето си на учене, приемане на чужда мъдрост. Това е времето, когато е важно да се вслушваме в думите на другите, за да разберем колко малко знаем понякога за живота. Други хора ще станат не само източник на нова информация, но и източник на вдъхновение. Разбира се, не трябва да вярвате на всичко, което ще кажат. Вместо това специалистите силно съветват Овните периодично да обръщат внимание на интуицията си. Въпреки упадъка на нощните светила, шестото чувство може периодично да дава много полезни улики.

Телец

Телците трябва да започнат седмицата и новия месец, като оформят място на силата от своя дом. По-рано показахме как може да стане това. Сега енергийната ситуация е такава, че Телецът трябва да прекарва повече време у дома, а не във враждебна среда извън родните си стени. В тази връзка астролозите им предлагат да установят хармония на тяхно място. В края на седмицата вятърът може да се промени от посока към опашка. За това можете да благодарите на Венера, която на 7 май ще премине в знака Рак, което ще предизвика мигновено и мощно освобождаване на положителна енергия, която липсва на Телците през последните седмици.

Близнаци

Астролозите Близнаци силно се съветват да запомнят знаците отгоре. Ангелите пазители могат да ги предупредят за опасността. Тези хора ще бъдат под закрилата на Вселената, така че не са заплашени от неразумни прекъсвания на плановете и проблеми с бизнеса. Астролозите напомнят още, че в началото на май не трябва да си поставяте прекалено трудни задачи. Непостижимите цели, поставени през този период, могат да потопят Близнаците в състояние на отчаяние, а това от своя страна ще доведе до смут в други области, така че трябва да гледате на света и нещата обективно.

Рак

Тази седмица нощните светила ще бъдат срещу Раците, но от събота всичко ще се промени към по-добро. През уикенда звездите и планетите ще се опитат да помогнат на Раците да разпознаят и коригират кармичните грешки. Седмицата от 1 до 7 май не е за постижения и провали, а за удоволствие или липса на такова. Ето защо е по-добре да се стремите не към резултата, а към възможността да получите приятни емоции от самия процес. Това се отнася за всичко: работа, срещи, срещи, хобита. Това е много важно, тъй като в този случай Раците лесно могат да преживеят всички трудности, включително тези, които ще бъдат изпратени от полусянката на затъмнението на 5 май.

Проверка по рама

лъв

Лвов очаква много проблеми и дребни проблеми в началото на май. Определено не си струва да се притеснявате. Вместо това астролозите препоръчват да използвате пет прости съвета как да преодолявате трудностите по-често. В периода от 1 до 7 май за Лвов ще бъде актуална една проста поговорка: „Ако искате да направите нещо добре, направете го сами“. Няма нужда да делегирате своите задължения и задачи на никого. По-добре е да отделите малко повече време и усилия, но направете всичко правилно от първия път сами. Сега е необходимо да инвестираме нашите сили разумно и далновидно, за да изключим появата на грешки.

зодия Дева

Девите трябва активно да започнат да използват амулети срещу провали. Факт е, че през тези седем дни те могат да очакват много дребни неприятности, повечето от които ще бъдат непредвидими. Девите също ще се нуждаят от способността да съчувстват на другите. Представителите на този земен знак имат много мощна емпатия, така че няма да има проблеми с емпатията. Хората ще оценят тяхното желание за предоставяне на психологическа подкрепа. Като цяло, като цяло, в периода от 1 до 7 Девата ще се нуждае от рационален подход към бизнеса. Първо трябва да мислите и след това да действате, а не обратното.

Везни

От 1 до 5 май Везните могат да имат огромен брой дребни неприятности в живота, които ще ги накарат и ядосат. В тази връзка астролозите препоръчват да се използват конспирации от неприятности и проблеми, както и внимателно да се следи всичко, което се случва. Проблемите с голяма вероятност ще преминат бързо и няма да оставят следа в душата им. Не е нужно да се тревожите за най-лошото. В края на седмицата максималният поток от нощни светила на Ета Аквариди ще помогне за разрешаване на конфликти в семейството и ще направи живота на Везни по-ярък и позитивен, а Венера на 7 май ще консолидира успеха.

скорпион

Астролозите настоятелно съветват Скорпионите да вървят към най-важната си цел по възможно най-краткия път. Той ще бъде и най-верният. Тази седмица, въпреки предизвикателствата, може да бъде време за духовно пробуждане. Скорпионите могат да разберат какво им е подготвяла Вселената през цялото това време. Заради затъмнението на 5 май хората от този знак могат да почувстват духовна слабост, своята незначителност. Това не трябва да ги обезпокоява. Астролозите съветват да не обръщате внимание на мисли като: „Не мога да влияя на света“, „без значение какво правя / правя, нищо няма да се промени“ и т.н.

Стрелец

Специалистите съветват Стрелците да се грижат за здравето си тази седмица. Просто няма по-подходящ момент за това. По-добре е да отложите за по-късно някои сложни проекти и дела, които не изискват спешно завършване. Важно е да прекарвате повече време на чист въздух, както и да спортувате, но без излишен стрес. Също така Стрелците сега трябва да бъдат последователни в решаването на проблемите. Многозадачността ще отнеме огромно количество енергия и нерви, но няма да има никаква полза от това. Трябва да сте спокойни и да се заемете с правилните неща.

Козирог

Козирозите няма да имат късмет в периода от 1 до 7 май, но ще могат да си правят желания, защото сега е актуален звездният поток, наречен Ета-Аквариди. По-рано говорихме как да правим желания правилно. Възможно е в началото на седмицата заради Плутон сините да атакуват Козирозите. Комуникацията е най-добрият лек за негативни мисли и обезсърчение, но през тази седмица си струва да опитате да излекувате обезсърчението чрез приятни занимания, хобита, домакинска работа. Тази седмица мисленето на Козирозите трябва да е насочено към помирение с хората и търсене на нови източници на щастие.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Поради изключително негативното положение на планетите в небето, Водолеите най-вероятно ще трябва да преживеят малък емоционален изблик. По-рано говорихме за това как да поддържаме енергия и късмет в трудна житейска ситуация. Към спада на Меркурий, Венера и Марс ще се присъедини ретро Плутон, който ще принуди Водолеите да се съсредоточат върху проблемите, а не върху възможностите. То ще формира нови страхове, което означава, че необходимостта от преодоляването им ще излезе на преден план. Вярата в най-доброто е това, което ще помогне на Водолея да остане на повърхността. Сега не можете да нарушавате закона и да лъжете хората.

Риба

Това ще бъде време на истински изпитания за хората от Риби, защото добрата половина от всички планети са в упадък, но плюс всичко останало, на 5-ти ще има затъмнение, което ще обезпокои тези хора. Трябва да се помни, че в „най-студената нощ“ не студът е ужасен, а липсата на човешка топлина. Трябва да се обградите с близки и да не се опитвате да се справяте сами с проблемите. Освен това астролозите препоръчват да се опитате да преодолеете негативните нагласи. Натиск може да бъде упражнен върху Рибите в почти всяка сфера на живота. Ако искат проблемите да ги подминават, тогава трябва да спрат да поемат рискове.

Всички от време на време срещаме проблеми по пътя си, но не винаги знаем как да им се противопоставим. Тази седмица методите за справяне с неприятностите няма да са от най-очевидните, но определено ще успеете да подобрите живота си. Астролози и експерти на сайта dailyhoro. ru ви пожелавам здраве и успех.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ