28.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Хороскоп за седмицата от 15 май до 21 май 2023г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Това е много благоприятно време. Астролозите ни разказаха какво ни очаква тази седмица, защо ще сме пълни със сила и късмет, а също така дадоха съвети в каква посока да насочим енергията на всеки зодиакален знак.

Време е да приберете предпазните амулети и да се снабдите с зодиакални камъни-талисмани за късмет. Идва момент, когато трябва да излезете от зоната си на комфорт и да действате, защото от понеделник Меркурий вече няма да бъде ретрограден, Юпитер ще стане по-силен във вторник, 16 май, а Марс в Лъв ще се присъедини към броя на положителните планети в края на седмицата. Това е много, много благоприятно време, в което бездействането е равносилно на загуба. Опитайте се да се борите с мързела по всякакъв начин. Действайте и бъдете активни.

Овен

Овните трябва да избягват безпокойството, да се занимават повече с любимите си неща и да работят. Важно е да запазите спокойствие във всяка житейска ситуация. Това е времето, когато можете и дори трябва да вземете важни житейски решения. Или Овните ще предприемат действия и ще преодолеят страховете си, или ще трябва да останат встрани. Нищо не можете да направите по въпроса, защото планетите са подредени така. Това е тяхното време, което е изпълнено с различни възможности. Овенът се нуждае като въздух от целенасоченост и желание да промени живота си. Нощните светила определено ще искат да им помогнат в това, давайки им стимул и мотивация.

Телец

Телецът в началото на седмицата първо трябва да се опита да създаде благоприятна атмосфера в къщата. Пет полезни правила ще им помогнат в това. Много е важно да подготвите себе си и дома си за укрепването на Меркурий и Юпитер. В края на седмицата Телците очакват много добър уикенд на фона на силен Марс. Бъдете по-смели, което е полезно за нови начала, романтични срещи. Можете да вземате важни решения, да решавате сложни проблеми в работата и бизнеса. Също така тази седмица можете да се включите в обучение, придобиване на нови знания и тестване на практика.

Близнаци

Въпреки наличието на положителната енергия на нощните покровители, Близнаците все още могат да срещнат неприятни хора по пътя си, но енергията на представителите на този знак бързо ще се възстанови благодарение на Меркурий и Венера. Най-важното е да не се задържате дълго време около неприятни хора. Преди да започнете да общувате с някой нов, по-добре е първо да тествате почвата, да погледнете човека по-отблизо, за да разберете неговата енергия и психология. В работата и делата Близнаците ще имат голям късмет, което е доста добре, защото когато работят, няма да обръщат внимание на проблемите.

Рак

Със сигурност повечето от вас знаят, че телевизията вреди на човешката енергия. Тази седмица Раците трябва по-малко да гледат „кутията“, да четат новините в социалните мрежи и интернет като цяло. Астролозите съветват да се активизирате във всички сфери и да работите върху себе си, за да се освободите от негативните навици и емоции. Звездите и планетите ще помогнат на Рака да стане най-добрата версия на себе си и да постигне отлични резултати в тази област в първите дни на седмицата. Увереността ще се излее над ръба, ще се появи любов към живота. Действията на другите ще изглеждат ирационални за Раците, но това не е илюзия – хората наистина могат да действат извън рамките и непредсказуемо.

Проверка по рама

лъв

Има много причини, поради които вие и аз може да се провалим. Лъвовете през тази седмица ще могат да разберат какви са техните собствени причини за неуспехите в любовта, делата и работата. От 15 до 21 май нощните светила ще помогнат на тези хора да се отърват от излишъците, вътрешните проблеми и лошите навици. Вътрешната работа ще бъде най-важна. Ако искате да промените света около вас, трябва да започнете от себе си. Иначе просто няма как. В работата и делата е полезно да си сътрудничите. Независимостта е много добра, но сега Лъвовете трябва да пазят силите си и да приемат всякаква подкрепа отвън.

зодия Дева

Девите, за съжаление, могат да се сблъскат с ехо от минали грешки. Това е може би единственият негатив за тази седмица. Девите не трябва да се давят в мисли за миналото, в противен случай те ще поемат и ще лишат тези хора от амбиция, мотивация. От друга страна, ще има значителни предимства от въздействието на съюзническия Меркурий и други планети. Например, когато останалите знаци ще бъдат принудени да се подчиняват на правилата под заплахата от смут, Девите ще могат да си позволят да направят свой собствен избор, нарушавайки установените традиции. Вселената ще отвори нови врати, ще ви помогне да преодолеете лошите навици и да станете по-успешни.

Везни

Везните с голяма вероятност от 15 до 21 май ще успеят да постигнат успех в почти всеки бизнес. Специални практики и ритуали ще помогнат за ускоряване на този процес. Първата и най-важна стъпка за тези хора е да се освободят от всичко, което сее съмнения и страхове в главите им. Втората стъпка: научете се да променяте ситуацията за възможно най-кратко време. Това вече ще е полезно за енергията на Везните. Факт е, че седмицата може да бъде изключително динамична и изтощителна в добрия смисъл. Ще трябва да работите много и да се уморявате често, но за това Везните ще получат своите дивиденти от нощните светила и Вселената като цяло.

скорпион

Скорпионите ще успеят да подсилят енергията си. Венера, Меркурий ще им помогнат в това, а Марс ще се свърже в края на седмицата. През тази седмица Скорпионите ще станат толкова силни и уверени във възможностите си, че това ще се отрази благотворно на всички сфери на живота, особено на общуването с хората. Възможно е на хоризонта да се появят хитри хора, които ще искат да получат нещо от Скорпионите, без да им дават нищо в замяна. По-добре е да нямате нищо общо с такива личности, а също и сами да не показвате нищо подобно. Важно е да отвръщаме на доброта с доброта.

Стрелец

Много е вероятно Стрелците да успеят да преминат границите на възможното – ще научат нещо важно, ще спечелят невероятен късмет и ще успеят. Важно е да запомните, че това не е магия, а силата на думите и делата. За съжаление, Стрелците не могат да намерят нищо ново в живота си, ако не се отърват от развалените неща. Изхвърлете в началото на седмицата не само боклука, но и вредните навици. Важно е да започнете да актуализирате себе си и дома си възможно най-рано, за да започнат да се случват приятни вътрешни метаморфози. Стрелците могат лесно да се адаптират към всякакви нови условия.

Козирог

Всеки от нас има собствен източник на сила, но Козирозите ще имат много повече от тях тази седмица. Хората от този знак ще могат да се заредят с енергия буквално от всичко – от добрите хора, от позитивните места и приятните занимания. Въпреки това е по-добре да правите всичко в режим „бавно, но сигурно“. Бързането може да не е много полезно, защото сега е важно да оцените ситуацията разумно. Тази седмица се раждат първите кълнове и зачатъци на бъдещия успех. Важно е внимателно да планирате нещата и да обмислите всичко до най-малкия детайл. Козирозите знаят как да направят това по-добре от всеки друг.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите, за да привлекат любов, късмет и просперитет в живота си, е важно да започнат да следват съветите на фън шуй, както и да слушат интуицията. Меркурий ще води тези хора по правилния път, давайки улики на тяхното подсъзнание. Човек трябва само да вярва, че всичко ще се получи, за да бъде вече на половината път до заветната цел в живота. Водолеите ще направят истински чудеса, демонстрирайки повишено ниво на производителност, чар. Сега не можете да обраснете с тръни, като таралеж. Трябва да се отворите към хората, както и към всичко ново, като сте се научили да приемате заобикалящата реалност.

Риба

Астролозите препоръчват на Рибите да се съсредоточат върху работата и бизнеса. За съжаление, на фона на няколко силни планети наведнъж, които ще променят позицията си в рамките на една седмица, концентрацията може да отслабне. Ефективните техники ще ви помогнат да останете концентрирани. В понеделник всичко ще започне на благоприятна нотка. Рибите ще почувстват прилив на бодрост и желание за действие. Можете спокойно да тръгнете на дълги пътувания, да търсите нови хобита, да се срещате с хора. Трябва да отворите сърцето и душата си за всичко ново. Това е времето, когато Рибите са на кон. Техният чар и сила на духа ще нараснат значително.

Много от нас ще успеят да намерят щастието в периода от 15-ти до 21-ви. За да се ускори този процес, астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru съветват използването на специални техники. Животът ви ще се промени много, ако намерите сили да признаете, че драстичните промени са просто необходими.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ