28.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Хороскоп за седмицата от 17 април до 23 април 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започва нова седмица, в която много от нас очакват определени трудности и неприятности. За да ги заобиколите и да станете по-успешни, без да губите своите способности и таланти, ви съветваме да следвате простите препоръки на астролозите.

Първото и най-важно нещо за всеки от нас тази седмица е да се примирим със себе си и със света. Само по този начин ще бъде възможно да се минимизират проблемите, които Венера ще ни изпрати, както и затъмнението на 20 април и ретрограден Меркурий от 21-ви. Ако сте твърде непредпазлив човек, който обича да поема рискове и да действа спонтанно, по-добре е да откажете това. Време е да изберете различна стратегия за постигане на целите. В тези седем дни ще трябва да сте по-изобретателни и честни – както към себе си, така и към околните.

Овен

Овенът трябва да запомни преди всичко, че сега в никакъв случай не можете да решавате проблемите на други хора. Причината не е само отрицателното положение на планетите и звездите. Има още няколко добри причини за това, за които говорихме по-рано. Трябва да се заемете с важни лични дела без страх, защото е много вероятно те да станат пролог на нещо много добро в обозримо бъдеще. Овните няма да могат да получат това, което искат през тези седем дни, но могат да получат нещо добро малко по-късно. Може би е време да извлечем важни поуки от случилото се преди.

Телец

В средата на април Телците могат да започнат някои трудности в любовната сфера, но те ще се справят с наплива от проблеми благодарение на своя оптимизъм. Нощните светила ще активират най-добрите и най-лошите черти на тези хора, така че действията им може да не са напълно логични. На много хора това няма да им хареса, но проблемът не е, че ще бъдат изгнаници за известно време. Проблемът е, че на този фон те ще искат да бъдат манипулирани. Телецът е по-добре да не танцува на чужда мелодия, колкото и лоша да е ситуацията. Сега е по-добре да продължите да огъвате линията си, но малко по-внимателно.

Близнаци

Близнаците имат какво да внимават тази седмица. По-рано говорихме за това, от какво трябва да се страхуват като цяло. И така, всичко това ще бъде актуално за седмицата от 17 до 23 април. Това ще помогне за минимизиране на проблемите във всяка от областите. Астролозите съветват да избягвате грубостта, особено в отношенията с роднини и сродни души. Особено опасно ще бъде да подредите нещата на 20-и, в деня на пълното слънчево затъмнение. Близнаците изискват хладнокръвие, спокойствие и спокойствие в трудни ситуации. Звездите искат да ги извадят от равновесие, така че е важно да преборите това желание.

Рак

Прогнозите за рак обещават провал тази седмица, но не се страхувайте. Първо, неуспехи могат да очакват представители на всички зодиакални знаци. Важно е само да знаете как да ги заобиколите. Първо, можете да използвате съветите как да коригирате лош хороскоп. Второ, астролозите препоръчват да се върнете към идеите, които са вдъхновили Раците по-рано. Това ще помогне да не се провалите в текущите дела. Разбира се, с някои от тях ще трябва да се справим по призив. В този случай раците ще се нуждаят от изключително внимание и способност да намерят решение с логика.

Проверка по рама

лъв

Лъвовете, като представители на един от най-емоционалните знаци на зодиака, тази седмица могат да реагират изключително бурно на различни неприятности. Забранено е да правите това, тъй като ругатните, кавгите и недоволството могат да провокират нова вълна от проблеми. Също така е важно да се обърне внимание на такова опасно и разрушително чувство като ревността. Ако Лъвовете не се бият с него сега, те могат да изгорят много бързо. В бизнеса и на работа е по-добре да използвате хитрост възможно най-малко. Лъвовете понякога обичат да го правят в името на успеха, но сега кармичното възмездие ще бъде незабавно, така че е най-добре да бъдете честни.

зодия Дева

Девите, въпреки проблемите с Венера и Меркурий, трябва да обърнат внимание на уликите на Вселената. Именно те в някои трудни житейски ситуации ще се превърнат в отличен фарватер, към който трябва да се придвижите. Астролозите препоръчват на представителите на този земен знак да спрат упорито да усложняват живота си с преживявания. Време е да се отървете от мислите за това, което може да се случи, като се съсредоточите върху това, което вече се е случило или се случва в момента. Важно е да започнете да живеете в настоящето, за да не измисляте нови проблеми за себе си и да не се излагате на стрес.

Везни

Везните трябва да обърнат специално внимание на домашните си любимци, ако има такива. Началото на тази седмица ще бъде подходящо време да представите четириног приятел. Предвид факта, че всички ни очаква много труден период от четвъртък, би било по-разумно да вземем животно, което може да предпази от негативност и да привлече щастие. Планетите и звездите искат Везните да започнат да разчитат на факти, а не на спекулации. От 21-ви, когато Меркурий стане ретрограден, ще трябва да преустроите съзнанието си по такъв начин, че да заобиколите всичко съмнително и неразбираемо.

скорпион

Скорпионите в средата на седмицата може внезапно да имат нови блокове и бариери в съзнанието си. Основната причина за това ще бъде затъмнение. Ако не се ровите в главата си и не се самоанализирате твърде дълго, ситуацията бързо ще се подобри. От 17-ти до 23-ти не можете да вземете всичко твърде близо до сърцето си. Това е табу, което е по-добре да не забравяме. Експертите също съветват да доведете нещата докрай. Ако изоставите проекти наполовина, може да съжалявате в бъдеще. Това също може да повлияе негативно на репутацията и успеха на Скорпионите.

Стрелец

Стрелците, както и хората от другите зодии, очакват проблеми през тази седмица, но не е важно какви трудности идват, а как ще се справим с тях. Стрелците трябва да използват амулети от глина, както и да се настроят на позитивна вълна – както умеят най-добре. Важно е да бъдете себе си и да не преоткривате колелото. Препоръчително е да се въздържате от критика по свой и по чужд адрес. Тази седмица трябва да казвате само мили и приятни думи на себе си и на околните. Това ще помогне на Стрелците да се предпазят от нещастия и още по-големи неприятности.

Козирог

Козирозите, за да преодолеят всички възможни препятствия през този период, трябва да се стремят да култивират самочувствие. В това ще им помогнат правилните мисли, които привличат късмет. Слабият Марс ще разбие самочувствието им, а ретрограден Меркурий ще влоши още повече ситуацията. Астролозите съветват още да спрете да се месите в живота на околните. Трябва да се съсредоточите върху личните си проблеми и преживявания, без да играете ролята на закрилник и родител за своята сродна душа, приятели, колеги. Не е нужно да се грижиш за никого. Ако някой има нужда от подкрепа, той сам ще се обърне за нея.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите в периода от 17 до 23 април в никакъв случай не трябва да забравяте за най-важните си тайни на щастието, за които говорихме по-рано. Звездите и планетите на спонтанен късмет и успех няма да им донесат, така че ще трябва да извадите ситуацията върху моралните и волеви качества на характера. Трябва да се активирате от самата сутрин на понеделник, като издържите до четвъртък вечерта, докато Меркурий даде зелена светлина за извършване на най-важните неща. Най-голямата грешка, която Водолеите правят през този седемдневен период, е надценяването на възможностите им. Трябва да помните за своите слабости, за да не правите грешки.

Риба

Рибите, за да поддържат напускащата ги мотивация, трябва да общуват колкото е възможно повече с хора, на които се възхищават. В периода от 17 април до 23 април трябва да направите за здраве и да укрепите енергията. За да искате да направите това, можете да се запознаете с фрази и цитати, които ви насърчават да се грижите за здравето си. За да избегнат разочарованието в себе си, в хората и събитията, които могат да се случат на Рибите в този момент, те трябва леко да свалят летвата на очакванията. Важно е да останете реалисти и да решавате проблемите, когато възникнат.

За да имате добро настроение и увереност, експертите на сайта dailyhoro. Common crawl bg съветват тази седмица да използвате специални ежедневни упражнения възможно най-често. Не забравяйте, че в това неблагоприятно и динамично време увереността ще бъде ключът към стабилността. Желаем ви успех в преодоляването на препятствията.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ