13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

Хороскоп за седмицата от 24 до 30 април 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Тази седмица ще завърши един труден и двусмислен април. Предстоят нови възможности, но първо трябва да завършим втория пролетен месец, който напоследък не ни благоприятства много.
Звездите и планетите най-накрая ще се успокоят. Тази седмица няма да има промени, така че можем да сме спокойни. Единственият проблем е, че сега има много различни котви под формата на ретро Меркурий или коридор на затъмнение, във връзка с което първият, универсален и най-важен съвет на астролозите ще бъде правилното начало на всеки ден. По-рано говорихме за това как започва денят на щастливия човек. Опитайте се да използвате тази информация във ваша полза.

Овен

Въпреки общото негативно състояние на планетите, Овните определено ще успеят да променят живота си, но само ако положат известни усилия. В това отношение съмненията могат да бъдат много опасни, защото няма да позволят положителните промени да се случат бързо. Трябва да вярвате в най-доброто и в себе си. Това е най-важното в момента. Освен това астролозите съветват тези ярки и позитивни хора да не се впускат в дълбока интроспекция. Грешките са си грешки, но периодично трябва да превключвате от поражение към победа. Спрете да мислите за лошото, защото това може много да събори Овена.
Телец

Телецът чака премерен, но изключително труден период, в който астролозите настоятелно препоръчват да следват седем прости правила, насочени към това да не се отказват и да не се разпадат под атаката на проблемите. Експертите също съветват Телците да не изпадат в крайности. Ако всичко върви добре, тогава е препоръчително да не крещите за това на всеки ъгъл и да не се отпускате. Ако всичко се обърка, тогава не е нужно да изпадате в депресия и да заразявате другите с вашето отчаяние. Телецът трябва да бъде по-внимателен в отношенията си с онези, които се опитват да ги контролират. Такива хора сега ще бъдат изключително опасни и токсични.

Близнаци

Нощните светила в периода от 24 до 30 април ще помогнат на Близнаците да решат своите кармични задачи. Това не означава, че вече ще има някакви резултати, но хората от този въздушен знак определено ще могат да начертаят план за действие. Най-важното сега е да не попаднете в капана на чуждо влияние. Има възможност някой да иска да контролира Близнаци. Поради тази причина астролозите ги съветват да не общуват с хора, с които разговорът ще им е неприятен от самото начало. Може би интуицията ще им помогне да идентифицират скрития манипулатор. По-добре е да общувате с доверени хора и роднини.
Рак

За Раците нещата може да започнат да се разпадат тази седмица. В момент като този нещата могат да станат от лошо по-лошо. Ще трябва да се настроите към трудностите, но в никакъв случай да не победите. Четири полезни съвета ще ви помогнат да преминете през този период с минимални загуби. В началото на седмицата са възможни куп лоши мисли, заради които Раците да се объркат и да започнат да действат противно на мечтите и плановете си. Експертите препоръчват да внимават преди всичко за три неща: прибързаност, обезсърчение, съмнение. Ако успеят да прогонят лошите мисли от главите си, могат да излязат победители.

Проверка по рама

лъв

Тази седмица както най-добрите, така и най-лошите черти от характера на Лъва могат да станат актуални едновременно. Това ще бъде време, в което много хора ще ги възприемат като конкуренти и врагове. Не се изненадвайте от странното им поведение. Въпреки всички трудности и трудности, Лъвовете могат да имат късмет. Те ще могат да преместят планини там, където неотдавна биха приели поражението и биха направили крачка назад. Това не означава, че можете спонтанно да поемете всичко. Астролозите съветват Лъвовете, напротив, да бъдат изключително внимателни в анализирането на нещата, които трябва да правят в даден ден.
зодия Дева

Дев в периода от 24 април до 30 април може да очаква сериозен наплив от грижи и дела във всички сфери на живота. Възможно е да ви се наложи да правите досадни неща много по-често от очакваното. В резултат на това още в понеделник може да настъпи силна умора, но не напразно казват, че сънят лекува. Експертните съвети ще помогнат на Девите да си починат правилно и ефективно. В края на седмицата може да започнат да се тревожат за въпроси, които преди това не са заемали място в главата им. Препоръчително е да се абстрахирате от това, което сега е най-малко актуално, защото в противен случай всичко може да излезе извън контрол.

Везни

Везните, за да поддържат и увеличават успеха и късмета в някоя от областите, ще трябва да извършват ежедневно енергийно почистване. Отрицателният фон на Вселената ще бъде много силен, така че е по-добре да се настроите предварително за нещо добро. Всички, които искат да променят живота си, полагат усилия за това. Везните трябва да вземат такива хора за пример и да научат нещо полезно от тях. По-добре е да не слушате всички, които казват, че всичко е лошо и предрешено. Време е да започнете да гледате на живота през призмата на оптимизма. Това е изключително важно, защото в противен случай късметът ще се отвърне от Везните.

скорпион

В този труден период е препоръчително Скорпионите да се грижат за здравето си, а не за финансовата сфера или любовта. Доброто здраве ще играе най-важна роля за тези, които искат да намерят истинско щастие и спокойствие. Всеки. Тези, които искат да удължат живота си и да се отърват от болестите, трябва да обърнат внимание на принципите на Аюрведа, за които говорихме по-рано. В труден момент няма да е срамно да помолите някого за помощ. Основното тук е да не бързате и да питате само онези хора, които могат да помогнат от чисто сърце, а не от някакви егоистични мотиви.
Стрелец

Стрелецът няма да се намеси с предпазливост по никакъв въпрос – в любовта, в бизнеса, финансите. Въпреки проблемите, които нощните светила изпитват сега, интуицията на Стрелец едва ли ще пострада от това. Всъщност това ще се превърне в един от малкото ефективни инструменти за вземане на решения и анализ на ситуацията. Пет ефективни упражнения ще помогнат за активирането на шестото чувство, правейки го още по-силно. В началото на тази седмица Стрелците могат да станат свидетели на не много приятна ситуация, в която е по-добре да бъдат неутрални и да не вземат страна.

Козирог

Козирозите трябва да се научат да разбират знаците на Вселената, тъй като тя ще се опитва да им ги изпраща много по-често. В живота на тези хора ще има много различни малки неща, на които трябва да обърнете голямо внимание, защото именно в тях ще се отрази тайният смисъл на всичко, което се случва. Козирозите, които изпитват трудности, в края на седмицата ще успеят да намерят здрава почва под краката си. За целта е важно да не се отказвате и да вярвате, че решението е някъде наблизо. Освен това астролозите съветват Козирозите да се опитат да превърнат всичките си недостатъци в предимства. За да направите това, трябва да ги погледнете от различен ъгъл.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Тази седмица на Водолеите няма да им стигне енергията и силите, затова специалистите категорично не съветват да правите неща, които пречат на щастието и блокират биополето. Основата на успеха сега е способността да анализирате действията си и да вземате решения на студена глава. В любовта много Водолеи ще могат да открият нови страни, да осъзнаят нещо важно. В бизнеса и работата ситуацията ще бъде подобна, защото истината се лута някъде наблизо, спокойно чакайки момента, в който Водолеите най-накрая могат да я разберат. Това е важна, макар и много трудна седмица.
Риба

Първото нещо, което Рибите определено не трябва да правят между 24 и 30 април, е да възприемат задълженията като тежко бреме. Необходимо е да се подхожда към всеки бизнес така, сякаш има повишено значение и статут на необходим, полезен. Това, което Рибите определено трябва да избягват през тези седем дни, е „изнасянето на боклука от хижата“. Не говорете за интимни неща и проблеми в отношенията или на работа с другите. Силните ритуали за изпълнение на желанията ще помогнат на хората от този знак да ускорят процеса на получаване на това, което искат. Също така е препоръчително да избягвате силната самокритика.

Експертите на уебсайта show.24-chasa.eu ви пожелават успех, доброта и щастие тази седмица и като цяло. Опитайте се да следвате петте духовни закона, които променят живота към по-добро. Не забравяйте, че вашето бъдеще зависи до голяма степен от вас самите – дори и в толкова трудно време като сега.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ