24.4 C
София
вторник, юни 6, 2023

Хороскоп за седмицата от 8 до 14 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започва втората седмица на май. Астролозите ни разказаха какво ще бъде то, както и как нощните светила могат да повлияят на нас и късмета ни. Опитайте се да следвате най-простите препоръки, за да не попаднете в трудни ситуации.
Тази седмица ще се проведе под егидата на много силна Венера в Рак. Това означава, че вие ​​и аз ще бъдем пълни с енергия и жизненост, за да работим, обичаме, мечтаем, правим бизнес, забавляваме се и т.н. Това е времето, когато не бива да пропускате моменти на щастие. Много от нас имат достатъчно енергия, за да преодолеят петличните неуспехи, като спрат да стъпват на едно и също гребло. Животът на много от нас ще се промени към по-добро.

Овен

Най-вероятно Овните много бързо ще разберат, че са объркани или че са на прав път в живота. Във всеки случай върху тях ще се спусне някакво прозрение, благодарение на което те бързо ще могат да разберат как и накъде трябва да продължат в живота. Тази седмица може да се нарече своеобразна транзитна точка. Овните ще успеят да съберат мислите си, да бъдат търпеливи и да разберат какви слабости имат. Възможно е през тези седем дни те да срещнат правилните хора, които да ги вдъхновят за ярки и много важни дела, да ги направят по-смели, по-отговорни и по-мъдри в бъдеще.
Телец

Телецът трябва да внимава да общува с токсични хора и енергийни вампири. Това е основното правило за успех, тъй като Венера ще им даде много сила, която хората от този тип могат да отворят за лов. Сега е по-добре да разчитате само на надеждни и проверени във времето хора. Телецът ще стане по-пъргав, ще започне едва доловимо да усеща енергията около себе си. Шестото им чувство ще започне да работи по-ефективно. Това ще им помогне да вземат важни решения много по-бързо. Това е прекрасно време за спорт, пътуване, разходки, търсене на нов смисъл в живота.

Близнаци

Близнаците трябва да преминат от хаоса към политиката на умереност. Всичко е добро, ако е добро в умерени количества. Въпреки факта, че Венера ще даде малко енергия, почти всеки може да я изразходва, особено човек от този зодиакален знак. Време е да направим нещо смислено – за семейството, за приятелите, за себе си. Важно е да запомните, че извиненията тровят живота, така че сега просто продължете и направете това, което Вселената изисква. Близнаците ще успеят да преодолеят себе си, благодарение на което ще получат огромно количество сила и енергия за бъдещи постижения, както и ще повишат самочувствието.
Рак

Раците тази седмица, техният покровител в лицето на Венера ще помогне да се коригират грешките от миналото, както и да се създаде домашна атмосфера. Можете безопасно да провеждате ритуали от скандали, кавги и раздори в семейството. Можете да поискате прошка за вашите злодеяния, както и да простите на други хора. Ако миналата седмица беше време на хвърляне и безпокойство, то периодът от 8 до 14 май може да се нарече период на изкупление, пречистване и получаване на най-необходимите ползи от Вселената. Венера ще се опита да помогне на Раците да изпълнят желанията си. Най-важното сега е да не ядосвате съдбата за минали проблеми. Може би са били замислени от Вселената.

Проверка по рама

лъв

При Лъвовете от самото начало на седмицата ще преобладава енергията на високите вибрации. Ще бъде време на нови победи и нови възможности. Тези хора трябва да си отворят очите и да погледнат в бъдещето, както и да отделят важното от бутафорията. Време е да подредите приоритетите и да предприемете действия. Можете спокойно да планирате неща за бъдещето, да правите домакинска работа, да флиртувате, да общувате с хора. Основното сега е да завършите всяка започната работа. Тази седмица е идеална за романтично бягство или уединено бягство. Трябва да слушате сърцето си, за да разберете какво иска.
зодия Дева

Девите трябва да запомнят една проста истина за тази седмица и нощните светлини, които я управляват: късметът не се усмихва два пъти. Ако се появи добра възможност за успех в бизнеса, работата или любовните дела, трябва да се възползвате от нея. Необходимо е да преодолеете страха и несигурността, както и да се абстрахирате от мненията и мислите на околните хора, защото сред тях може да има много врагове и недоброжелатели. Пет полезни шепота ще помогнат на Девата да се предпази от тях. Хората от тази зодия може внезапно да загубят интерес към това, което обичат, но е по-добре да не си правите прибързани заключения.

Везни

Тази седмица на Везните вероятно ще им се наложи доста да спорят, но ще им стане много по-лесно да убедят хората, че са прави, защото имат силна Венера на своя страна. Основната забрана на този благоприятен период се отнася до планове за бъдещето. Не трябва да казваш на никого за тях. Говорейки за планове публично, Везните могат да си навлекат проблеми сами. Планетите ще направят представителите на този въздушен знак по-приказливи и открити, което не може да се нарече лоша черта, но трябва да сте по-внимателни с думите, защото винаги можете да изпуснете твърде много. Сега това е абсолютно недопустимо.

скорпион

Скорпионите трябва да се пазят от хора с негативна енергия тази седмица, но плюсът е, че представителите на този знак много по-лесно ще разпознават такива хора. Специални амулети ще помогнат за защита срещу разрушителната им аура. Ако не се абстрахирате от общуването с неприятни хора, Скорпионите могат да преодолеят вътрешното безпокойство. Поради тази причина астролозите съветват хората от този знак да общуват възможно най-често с онези, които вярват в тях и като цяло са оптимисти в живота. Така Скорпионите ще се предпазят от проблеми.
Стрелец

Стрелец тази седмица, нощните светила ще помогнат за изчистване на чакрите, ще станат психически по-силни и ще придобият вяра в най-доброто. Мрачните времена и черната ивица вече приключиха, така че първата стъпка към щастливото бъдеще е осъзнаването на този факт. Астролозите съобщават, че тази седмица Стрелците ще успеят да спечелят най-важното. Победата от всички възможни е да победим себе си и страховете си. Много членове на този Огнен знак ще могат да коригират своята „тунелна визия“, където виждат само тесен кръг от възможности и събития. Очите им се разширяват. В същото време силата и мъдростта ще дойдат.

Козирог

Венера ще помогне на Козирозите да разрешат кармични проблеми, да подобрят настроението и да повишат способността да се противопоставят на негативността. Време е да поемете най-трудните случаи, да потърсите вдъхновение, да опознаете хората. В седмицата от 8 до 14 май Козирозите ще се нуждаят от умение да намират баланс между работата и свободното време. Можете, разбира се, да се впуснете в бизнеса, но тогава няма да можете да се насладите правилно на благоприятната аура на тази седмица. От друга страна, мързелът и пълното бездействие също не са добре дошли сега, защото под легнал камък вода не тече. Трябва да работите, за да успеете.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите трябва да започнат тази седмица, като осъзнаят шест неприятни житейски истини, които ще им помогнат да спечелят късмет и да се предпазят от неприятности. За Водолея ще стане малко по-лесно да общува с хората, въпреки ретро-Меркурий. Това означава, че можете да се опитате да установите комуникация и отношения с колеги, приятели, както и да намерите нови другари и сътрудници. Всеки, който може да устои на изкушението, ще бъде по-щастлив. Такива Водолеи няма за какво да съжаляват, така че ще станат много по-жизнени, оптимистични и готови да доставят радост на другите.
Риба

Нощните светила на Риби през този период от време ще помогнат да намерят съдбата си. Много представители на този знак ще могат да разберат защо живеят, как могат да помагат на другите и да печелят много пари. Основното условие за щастие е постоянството, желанието да подобриш живота на другите, както и желанието просто да се наслаждаваш на случващото се, защото самият процес е важен, а не целта. Венера също ще помогне на Рибите да се научат да забравят оплакванията. Това е изключително важно умение. Без които постигането на щастие ще бъде просто невъзможно.

Астролозите и експертите от dailyhoro.ru пожелават на всички успешна седмица, ярко слънце над главата, топлина и комфорт. Това е време на промяна, затова се опитайте да се отървете от мислите и чувствата, които пречат на благоприятните промени да настъпят в живота ви. Отворен към щастието и оптимизма.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ