12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

И Ивелина аут от „Ергенът“, но след шоуто двамата с Евгени ще… СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Учителката Ивелина е поредната дама, която напусна имението на „Ергенът“, след като Евгени не я удостои с цвете по време по време на церемония на розата. Успокояващото за нея поне е, че не е първата, която не получава заветното цвете от най-желания тв ерген в момента.
Бургазлийката, която се изявява още като художничка и оперна певица, а и не само като такава, както стана ясно от скорошни публикации, така и не получи покана за индивидуално усамотение, нито пък целувка от Евгени, въпреки заявката си, че е решена на всяка цена да открие любовта именно в „Ергенът“.

Мони изкарва мръсни тайни на „Ергенът“ срещу 5 бона
„Беше ми много приятно да се запознаем. Вече сме били на среща в сънищата ми. Късмет!“, бяха последните думи на Ивелина преди да се сбогува с Евгени, който на свой ред ѝ пожела най-голямото щастие на света.

„Със сигурност ще се видим извън предаването, защото ми е обещал да посвири, а аз да пея. За мен ще бъде чест!“, все пак остави вратичката открехната Ивелина.
Проверка по рама
„Ергенът“ Евгени призна, че живее с жена и две деца, продуцентите са бесни ВИДЕО

Припомняме, че преди две седмици Ивелина изгря в най-новия видеоклип на друга участничка от „Ергенът“ – Крисия, която бе поканила нея и Габи да ѝ партнират в екранизацията на песента „Две жени“./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията И Ивелина аут от „Ергенът“, но след шоуто двамата с Евгени ще… СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ