22.1 C
София
вторник, септември 26, 2023

И пода си има чалъм: Кога не трябва да се мие, ако целите женитба и богатство?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Всеки търси своето благополучие и хармония в живота. Едва ли знаете, че това може да зависи дори от толкова обикновено нещо като почистването и миенето. Някои домакини грешат, причинявайки негативни последствия като самота и бедност. Ето  кога не трябва да почиствате подовете, за да могат стопаните на дома да се оженят и да забогатеят.
Как правилно да миете подовете?

Едно от популярните поверия гласи, че подовете трябва да се избърсват само в посока от прага към вътрешността, а не обратно. Ако пренебрегнете този съвет, скоро ще забележите, че парите, мъжете и дори красотата ще започнат да „изтичат“ от живота ви.
Простата причина е, че когато изтрием мръсотията от къщата, ние изтриваме и всички добри неща. Освен това, подробностите от личния ви живот могат да станат публични. Приятелките ще се превърнат в завистливи хора, а съседите ще започнат да обсъждат живота ви. Така че дилемата как правилно да се измиват подовете – към прага или от прага, не трябва да бъде въпрос на размисъл.

Поверия: Чистенето на дома след гости носи само неприятности. Ето в кой ден какво да чистите
Кога не можете да миете подове, за да се ожените и да забогатеете?

Проверка по рама

Почистването в дома трябва да се прави само през светлата част на деня, тоест сутрин или следобед. След залез слънце започват да действат лоши енергии и същества от отвъдното, които могат да влязат в дома ви и да станат източник на кавги, предателства и здравословни проблеми.
Ако се чудите в колко часа можете да миете подовете, препоръчително е да почиствате от 6 до 15 часа. Този период от време трябва да е достатъчен за извършване на почистването.

Има и религиозни правила, според които миенето на подове в неделя може да бъде опасно. Това се тълкува като неуважение към висшите сили и грях.

Трябва да се отбележи, че забраната важи и за понеделник и петък, но по други причини. Миенето на пода в наши дни може да повлияе негативно на материалното състояние.
Можете ли да използвате сол при почистване на подове?

Друг интересен знак е свързан с използването на сол по време на миенето. Нашите баби са били убедени, че солта не само е естествен консервант и чудесно средство за почистване на дома от негативна енергия.

Магазин за Акумулатори

Ако в къщата ви е дошъл неприятен човек и след посещението му не се чувствате добре, тогава можете да измиете подовете с добавяне на сол. Можете да правите това от време на време, за да премахнете натрупания негативизъм и да възстановите атмосферата в дома.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ