България

Ицо Хазарта взриви ефира: Знам цялата истина за разпада на коалицията!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров – Ицо Хазарта взриви националния ефир с думите, че знаел цялата истина за разпада на четворната коалиция с напускането на ИТН, но така и не я съобщи.

Витиевато пред Нова телевизия рапърът заговори за газа, партийните касички и хаоса на ГКПП „Капитан Андреево“, но не посочи конкретната причина за труса в управленския съюз, макар да твърди, че бил наясно с нея „от самото начало“.

По думите му тези хора (ИТН – б.р.) преследват свои цели. „Или си тук, за да помогнеш на обществото, или на себе си. Имам огромно уважение към институцията на Народно събрание и не искам да казвам истината в този момент, въпреки че всеки я знае“, продължи той.

„Каквото и да ви говорят, става дума за пари. Имаше хора, които още от началото ни предупредиха, че участието на тези хора ще доведе до това, което се случи. Отговорът е „Капитан Андреево“, газът, касичките, които обслужват едни хора, а парите трябва да влизат в държавата“, заяви Хазарта.

Проверка по рама

А всичко било ясно предварително.

„Аз съм твърдо убеден, че съм взел правилното решение и съм повярвал на правилните хора. Не бих седял и секунда тук, ако усетя, че това не е така“, категоричен беше той.

Материалът Ицо Хазарта взриви ефира: Знам цялата истина за разпада на коалицията! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort