Последни

ИИзхабеното лице на корупцията Йорданка Фандъкова: Бях готова за президент!

Игра на Богове -Възходът на падението

Изхабеното лице на корупцията в София си има име – Йорданка Фандъкова. Учителката по руски, случайно попаднала в управата на столицата като вярна прислуга на мутрата Бойко Борисов, дотолкова е скъсала с реалността, че била готова да отиде на изборна битка за президент.

 

Четири пъти кмет на най-големия град в България с почти 2 милиарда лева бюджет, самоковската гербаджийка била готвена още на миналия вот да изяде бой от Румен Радев, но вместо нея го отнесе „майката на нацията” Цецка Цачева, която след позорния разгром потъна в политическото небитие.

 

Предизборните пазарлъци в средите на хунтата ГЕРБ през 2016 г. стигнали до извода, че въпреки лимната ѝ амбиция, не компрометираната Фандъкова, а лелката от с. Драгана трябва да бъде изпратена срещу генерала на президентския вот. Всички знаем как завърши недомислицата на гербопитеците.

Все пак не можем да не отчетем, че към днешна дата поговорката „Парен каша духа” е асимилирана от Баце – колкото и да няма избор от лица за президентските избори, Данчето Фандъкова изобщо не е сред потенциалните имана, които да се изправят в абсолютно неравностойното състезание с политика с най-висок рейтинг у нас – Румен Радев.

Проверка по рама

„В момента текат номинации в структурите на партията. Аз не участвам в обсъжданията. Темата за моята кандидатура миля, че остана назад в миналото. Имам сериозен ангажимент към софиянци още две години”, измъкна се с венцехвалене даскалицата от Самоков.

narod

магазин за авточасти
Back to top button